HOLGER RUNE KOMMER MED ET HELT SæRLIGT LøFTE

Den danske tennissensation, Holger Rune, har kvalificeret sig til kvartfinalen i ATP-turneringen i Indian Wells.

Holger Rune skal nu møde russiske Daniil Medvedev i en kamp, der tegner til at blive et intenst opgør. Allerede inden kampen mod verdens nummer fire er Holger Rune kommet med et særligt løfte.

Det skriver B.T.

Læs også

DMI opdaterer prognosen: Nogle får 13 grader - andre vind mod stormstyrke

Nikolaj Jacobsen med opsigtsvækkende melding: Herrelandsholdet gør det IKKE

Efter en nervepirrende sejr over amerikanske Taylor Fritz, hvor Rune fik vendt kampen, på trods af at han tabte først sæt 2-6, kom danskeren hurtigt med et løfte til kvartfinalen:

"Jeg er en spiller, der angriber. Jeg er ligeglad, hvem jeg spiller mod, jeg kommer til at angribe uanset hvad", lød det fra danskeren, der lover at spille aggressivt.

Danskerens kommende modstander, Daniil Medvedev, sikrede sin plads i kvartfinalen efter en overbevisende sejr mod Grigor Dimitrov, som er nummer 13 i verden.

Det faktum lader dog ikke til at skræmme Holger Rune, som også er klar over, at der venter ham en ret så anderledes opgave i kvartfinalen:

"Mod Daniil er det en helt anderledes kamp end i dag. Den eneste lighed mellem ham og Fritz er den store serv. Fritz er tæt på baglinjen, mens Medvedev er langt fra."

Torsdagens opgør mellem Rune og Medvedev er ikke kun en test af færdigheder på tennisbanen, men også en mental duel mellem to spillere, der begge har bevist, at de hører til på øverste hylde

Indtil videre er den interne målscore mellem de to stjerner 1-1.

I artiklen herunder kan du læse om, hvad Aneke Rune får i løn af sin løn.

Læs også

Holger Runes mor sætter endelig ord på: Det får hun i løn af sønnen

2024-03-14T10:56:37Z dg43tfdfdgfd