HOLGER RUNE BOOKER PLADS I KVARTFINALEN SAMMEN MED AMERIKANSK STJERNE

Det er ikke første gang, at Holger Rune og Taylor Fritz spiller sammen i en double-turnering. Det har de tidligere haft fin succes med, hvilket de også har denne gang i ATP 1000-turneringen Monte-Carlo Masters.

Tirsdag var de to stjerner i aktion mod Wesley Koolhof fra Holland og Nikola Mektic fra Kroatien. Det har været et af de bedste doublepar i år, men de var ikke stærke nok til at besejre Rune og Fritz.

Læs også

Tennisstjernen Nick Kyrgios raser mod dansker

Rafael Nadal med hjerteskærende indrømmelse

Kampen blev vundet af Fritz og Rune med cifrene 4-6, 6-3, 12-10. Det betyder også, at de måtte ud i en såkaldt match-tiebreak, inden der blev fundet en vinder. Med sejren sikrede de sig en plads i kvartfinalen i den store turnering i Monaco.

Både Rune og Fritz er primært i Monte-Carlo for at spille single, men de har også valgt at tilmelde sig double-turneringen. Her kan man også godt se, at det ikke er deres primære fokus, da der var plads til både grin og smil under kampen.

Første sæt gik ikke den rette vej for Rune og hans amerikanske holdkammerat. Derfor var de nødt til at hæve niveauet i andet sæt, hvilket de formåede at gøre.

Som tidligere nævnt, så betød det, at kampen skulle afgøres i en match-tiebreak. Her spillede begge par sig til matchbolde, men det var Rune og Fritz, der i sidste ende fik udnyttet en matchbold, hvorved de også tog sejren.

Rune skal også spille sin første kamp i single-turneringen i Monte-Carlo onsdag. Her skal han spille mod indiske Sumit Nagal, hvorfor der på papiret er tale om en kamp, der meget gerne skal gå hans vej.

Læs også

Holger Rune bryder nu tavsheden omkring det, alle har undret sig over

Bekymrende syn under træning: Carlos Alcaraz med potentiel skade

2024-04-10T06:29:06Z dg43tfdfdgfd