HJERTESKæRENDE NYT FOR JONAS VINGEGAARDS: FLERE KNOGLER ER BRæKKET

I dagens etape af det prestigefyldte cykelløb Baskerlandet Rundt blev tv-seerne vidne til et forfærdeligt dramatisk styrt, der sendte flere ryttere med ambulancen. Heriblandt danske Jonas Vingegaard.

Nu kommer Team Visma Lease a Bike med en opdatering på Jonas Vingegaard, og selvom det er glædeligt nyt, at danskeren er ved bevidsthed og stabil, er der fortsat trist nyt.

Det hollandske storhold skriver nemlig, at Jonas Vingegaard har brækket både kraveben og flere ribben i forbindelse med styrtet.

"Det var et grimt styrt, men heldigvis er han stabil og ved bevidsthed. Undersøgelser på hospitalet har afsløret, at han har et brækket kraveben og flere brækkede ribben. Han forbliver på hospitalet som en forsigtighedsforanstaltning. Tak for alle jeres beskeder." skriver hans hold.

Jonas Vingegaard var storfavorit til at vinde det samlede klassement, ligesom han forinden styrtet også var storfavorit til at vinde Tour de France, som ville blive det tredje i streg.

Styrtet sætter dog stort spørgsmålstegn til, om Jonas Vingegaard når at komme sig, og hvis han gør, hvilken tilstand vil det så være i.

Her fra redaktionen ånder vi lettet op over, at Jonas Vingegaard er stabil og ved bevidsthed, og vi krydser fingre for, at han hurtigt kommer sig.

Læs også

Jonas Vingegaard i voldsomt styrt: Kørt væk i ambulance

Sportsdirektør taler ud om Jonas Vingegaards præstation: Én ting var MEGET vigtigere end placeringen

2024-04-04T18:27:08Z dg43tfdfdgfd