HER ER XAVIS KRAV FOR AT FORTSæTTE I BARCELONA

Barcelonas vicepræsident, Rafa Yuste, har offentliggjort detaljer omkring Xavi Hernandez’ forlængelse som manager for Barcelona.

Ifølge Yuste har Xavi ikke krævet store indkøb i form af dyre transfers for at fortsætte i rollen, men ønsker i stedet at fokusere på udviklingen af klubbens unge talenter.

Under et møde, der fandt sted onsdag aften med Yuste, klubbens præsident Joan Laporta og andre højtstående klubofficials, blev det besluttet, at Xavi skulle blive i klubben i mindst én sæson mere.

Beslutningen kommer på trods af tidligere rygter, som antydede, at Xavi havde krævet stjerneindkøb som Joshua Kimmich fra Bayern München og Bernardo Silva fra Manchester City for at forblive i sin position.

Det skriver 90min.com.

Yuste udtrykte stor tilfredshed med beslutningen om at fortsætte den nuværende model, som blev iværksat for to et halvt år siden.

Han beskrev mødet som venligt og fremhævede, at der ikke blev diskuteret ændringer i klubbens nuværende strategi. “Xavi er meget begejstret for projektet. Han fortsætter af entusiasme, fordi han er en Cule og fordi han elsker os,” sagde Yuste.

Han understregede også vigtigheden af at støtte Xavi og hans trænerteam i deres bestræbelser på at fremme unge spillere som Pau Cubarsi, Lamine Yamal og Fermin Lopez.

Desuden understregede Yuste, at Barcelona prioriterer at balancere deres finanser, så de kan geninvestere de penge, som genereres denne sommer. Xavi forventes at tale til pressen torsdag eftermiddag for at bekræfte sin beslutning om at blive.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-25T10:08:25Z dg43tfdfdgfd