HELMUT MARKO OM SEBASTIAN VETTELS F1-COMEBACK: "JEG TROR, HAN GERNE VIL, HVIS..."

Den firedobbelte verdensmester har antydet et muligt comeback midt i en optrapning forud for 2025, hvor Lewis Hamilton skifter til Ferrari. Som følge af dette, har Mercedes stadig en ledig plads at udfylde.

Marko sagde til Sky Germany fredag ved Kinas Grand Prix, at han tror, at Vettels ønsker at vende tilbage til feltet. Han vil dog kun vende tilbage på én betingelse, mener den indflydelsesrige rådgiver.

Læs også

Michael Schumachers familie træffer stor beslutning

Kevin Magnussen om Haas: Var der ingen reel grund til at tro

"Jeg tror, han ønsker det, hvis han ser en chance for at få en topbil et sted. Så er han klar til det," sagde han.

Men Vettel får ikke plads hos Red Bull, hvor han vandt sine fire Formel 1-mesterskaber, bekræftede Marko. Selvom Sergio Perez' kontrakt som Max Verstappens holdkammerat udløber, er han i god form og med i overvejelserne om pladsen i næste sæson.

Ferrari, hvor Vettel ikke levede op til forventningerne efter et profileret skifte i 2015, har sikret sig Hamilton og Charles Leclerc til næste år og fremover.

Aston Martin, Vettels sidste hold før hans pensionering i 2022, har skrevet under på en lang kontrakt med Fernando Alonso. McLaren har sikret sig Lando Norris og Oscar Piastri. Det efterlader Mercedes som den eneste mulighed, hvis han vil sidde i en af de bedste biler i feltet.

Vettels helt store idol, Michael Schumacher, vendte også tilbage fra sin pensioneringen for at lede en ny æra hos Mercedes. Men Andrea Kimi Antonelli og Carlos Sainz er også muligheder for Mercedes, som aktivt leder efter en afløser for Hamilton.

Audi ønsker måske at sikre sig en aftale med den tyske legende, men de træder ikke ordentligt ind i Formel 1 før 2026. Dette er den anden sæson uden Vettel i feltet, men snakken om et comeback er blevet højere.

Vettel har tidligere på sæsonen udtalt til Sky, at et F1-comeback 'afhænger af pakken'.

"Jeg stoppede i Formel 1 for ikke at vende tilbage, men jeg sagde også, at man aldrig ved. Så jeg tror, det stadig gælder," sagde han.

"Der er åbenlyst ting, jeg savner, hvilket mest er konkurrencen. Og der er ting, jeg ikke savner. Så det har ikke ændret sig. Livet er meget anderledes, når man ikke er involveret, og det nyder jeg stadig."

Læs også

Lance Stroll sår tvivl om egen fremtid i Formel 1

Kevin Magnussens tidligere chef vil tilbage til Formel 1 - men i en overraskende rolle

2024-04-19T19:39:50Z dg43tfdfdgfd