HARRY KANE PEGER På MANCHESTER UNITED-LEGENDE SOM BEDSTE AFSLUTTER I HISTORIEN

Manchester United gjorde et forsøg på at hente Harry Kane sidste år, men desværre for De Røde Djævle fandt han i stedet vejen til Bundesligaen, hvor han nu tørner ud for Bayern München.

Men på trods af en sæson, hvor han har scoret mål på samlebånd, står han stadig over for det sædvanlige udfald ved sæsonens afslutning: uden et eneste trofæ.

Læs også

Thomas Tuchel raser efter kontroversiel dommerbeslutning

Brøndby IF har haft særligt besøg: Nu forklarer de, hvad det gik ud på

I et nyt interview med GOAL blev den engelske angriber spurgt, hvem han mener er den bedste afslutter nogensinde. Her stod det hurtigt klart, at han havde en favorit fra starten.

"Sig ikke noget, indtil du hører navnet på den bedste afslutter i fodboldhistorien. Henrik Larsson? Ruud van Nistelrooy? Zlatan Ibrahimovic? Miroslav Klose? Mohamed Salah? Kylian Mbappe? Luis Suarez? Robert Lewandowski? Erling Haaland? R9? Lionel Messi?" lyder det fra intervieweren.

Derefter spørger intervieweren om endnu en spiller: "Cristiano Ronaldo?" og her svarer Kane straks: "Ronnie."

Kane havde allerede besluttet sig for at pege på Ronaldo fra start. Den portugisiske stjerne har scoret rekordhøje 890 mål i sin karriere fordelt på klubber og landshold. Kane er selv en af de bedste afsluttere nogensinde, men der er en stor forskel mellem ham og Ronaldo. Belønningerne for hans scoringer.

Ronaldo har vundet 33 trofæer i sin karriere, herunder syv ligatitler, fem Champions League-titler, EM og UEFA Nations League. Kane har ikke et eneste trofæ stående hjemme på hylden.

Dette kan ændre sig i de kommende år, da Bayern München normalt er en tysk stormagt, og det engelske landshold ser også ud til potentielt at kunne vinde et trofæ. Men indtil videre fortsætter Kanes forbandelse.

Læs også

Liverpool-stjerne spottet i Barcelona: Sensationelt skifte kan være på vej

Stor, dansk EM-nyhed har set dagens lys: Han kommer med

2024-05-09T16:20:10Z dg43tfdfdgfd