HAR KøBT LEJLIGHED I LIVERPOOL: DETTE KAN VæRE KLUBBENS NYE MANAGER

Liverpool F.C. er dybt involveret i jagten på en ny cheftræner og er tæt på at indgå en aftale med Ruben Amorim, den nuværende træner for Sporting Lissabon.

LÆS OGSÅ: Danmark tæt på ekstra Champions League-kvalifikationsplads

Forhandlinger mellem klubben og Amorim, der er kendt for sin taktiske finesse, er ifølge flere kilder i de afsluttende faser, men der hersker stadig usikkerhed omkring aftalens udfald.

Ruben Amorims agent, Nomi Sports, har købt en lejlighed i Liverpool centrum, hvilket tyder på, at en flytning kunne være undervejs. Dette skridt ses som et tegn på, at forhandlinger mellem parterne har nået et seriøst stadie.

Det skriver FourFourTwo.

Til trods for disse indikationer har Amorim selv afvist rygterne som værende falske. “Jeg har ikke mødtes med Liverpool til nogen samtale, og der er ingen aftale. Det er ikke sandt,” sagde han. “Jeg er manager for Sporting, jeg ønsker at vinde her, og jeg har ikke mødt nogen klub. Intet er blevet aftalt. Stop med denne historie. Dette er sidste gang, jeg taler om min fremtid.”

Denne tvivl kaster skygger over de ellers positive rapporter og skaber en luft af usikkerhed omkring, hvem der faktisk vil lede Liverpool efter Klopp. Mens fans og medier spekulerer, afventer alle yderligere bekræftelse på, hvem der vil tage over roret og lede klubben ind i dens næste kapitel.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-19T06:51:34Z dg43tfdfdgfd