FRUSTRERET LEWIS HAMILTON MED KLART KRAV

Ganske vist har Lewis Hamilton meddelt, at han forlader Mercedes efter denne sæson. Dette stopper ham dog ikke i at stille krav til holdet, da han er frustreret over den bil, han sidder bag rattet i.

Den britiske stjerne mener, at der er brug for 'store ændringer'. Det har han gjort efter Saudi-Arabien Grand Prix, hvor det kun blev til en 9.-plads. Desuden var det tydelig at se, at han generelt havde svært ved at følge med hele weekenden igennem.

Læs også

Kevin Magnussen bliver hyldet af ny chef

Kritik af Kevin Magnussen har sat rygterne i gang

Ifølge GPFans bør Mercedes' nye koncept give et bedre fundament for fremtidige opgraderinger. Starten af sæsonen har dog ikke været godt, da deres tempo ikke kan måle sig med rivalernes.

Derfor er der ikke nogen udsigt til, at Hamilton henter sin første sejr i over to år i nærmeste fremtid. Efter løbet i Saudi-Arabien har Hamilton gjort det klart, at problemerne med dette års bil er forårsaget af en begrænset topfart.

Da han talte med Sky Sports efter løbet, gjorde han det klart, at der er brug for forbedringer fra Mercedes.

"Bilen er god. Den er forholdsvis god i lavere hastighed og ikke så dårlig i mellemhøj hastighed. Men i høj hastighed er vi kilometer væk," sagde han.

"Fyrene var… Det var som om, at jeg var i en anden kategori, da jeg kørte igennem den høje hastighed med de andre fyre omkring mig."

"Det er helt sikkert frustrerende at være i næsten samme position tre år i træk. Det er bestemt hårdt, men du ved, at vi holder fokus og bliver ved med at arbejde. Og jeg ved, at alle tilbage på fabrikken så hårdt på, som de kan."

"Men vi er helt sikkert nødt til at lave nogle store ændringer. Vi har måske ikke lavet store nok ændringer."

Læs også

RB truer Kevin Magnussen med undersøgelse

Mercedes ville elske at have Verstappen

2024-03-12T09:08:05Z dg43tfdfdgfd