FORMEL 1-LEGENDE LANGER UD EFTER KEVIN MAGNUSSEN: "VIRKELIG LATTERLIGT"

Kevin Magnussen forsøgte at overhale RB's Yuki Tsunoda, men det gik ikke helt, som han havde regnet med. I stedet endte han med at køre ind i den japanske kører.

Det skulle vise sig at få store konsekvenser for Tsunoda, da han ikke var i stand til at fortsætte. Derfor var han tvunget til at udgå fra løbet.

Læs også

Mercedes giver stort hint om Lewis Hamiltons mulige afløser

Ekspert langer ud efter Red Bull-kører: Han fortjener det ikke

Som følge af dette, fik Magnussen en straf på 10 sekunder. Det var naturligvis også noget, der endte med at sætte ham yderligere tilbage i løbet. Den danske Haas-kører måtte derfor tage til takke med en 15.-plads, da det kinesiske grandprix var overstået.

Efter løbet er der blevet rettet en skarp kritik af ham for hans kørsel på banen. En af dem, der er kommet med kritik af den danske kører, er Nico Rosberg. Han har selv en fortid i Formel 1, hvor han nåede at vinde et enkelt mesterskab, inden han stoppede sin karriere.

"Kevin Magnussen - det var virkelig latterligt. Det var ikke godt. Det var så aggressivt og så unødvendigt," sagde Rosberg ifølge mediet Crash.

"Yuki kunne ikke gøre noget. Selv med al pladsen kunne Tsunoda intet have gjort. Se, hvor han kom fra. Langt væk! Og slår ham ud. Det var ikke godt. Det var dårlig kørsel."

Der er derfor ikke nogen tvivl om, at Rosberg mener, at Magnussen var skyld i deres sammenstød. Det var han ikke ene om, for stewarderne mente også, at det var hans skyld. Netop derfor endte han med at få en straf på 10 sekunder.

Læs også

Sebastian Vettel peger på kører med 11 podiepladser som næste F1-mester efter Max Verstappen

Sådan går puslespillet op for Carlos Sainz og Max Verstappen

2024-04-22T10:45:58Z dg43tfdfdgfd