FODBOLDFANS SKAL Gå ANDET STED HEN: VIAPLAY SæLGER ALLE DISSE RETTIGHEDER

En markant ændring er på vej til fodboldverdenen for fans i Danmark og Sverige, da Prime Video netop har annonceret en banebrydende aftale med Viaplay.

Det skriver B.T. der har fået adgang til en pressemeddelelse fra køberen, Prime Video.

Aftalen indebærer, at Prime Video overtager rettighederne til at vise 38 Premier League-kampe hver sæson, eksklusivt til sine abonnenter, fra og med den kommende sæson.

Læs også

Tom lavede massiv dummefejl på vej hjem fra indkøbsturen: Nu udlodder han dusør på 2.200 kroner

Skal du tø mad op til aftensmaden, bør du læse dette

Disse kampe, der alle sparkes i gang kl. 13.30 om lørdagen, markerer en væsentlig udvidelse af Prime Videos fodboldportefølje og sikrer, at streamingtjenesten nu vil være hjemsted for i alt 152 live-kampe fra den engelske topfodboldliga over de næste fire år.

Nyheden kommer i kølvandet på Prime Videos tidligere erhvervelser af ni tv-serier fra Viaplay, herunder den populære 'Den som dræber'. Samtidig har Viaplay varslet prisstigninger, hvilket gør Prime Videos engagement i at holde Premier League-rettighederne uden ekstra omkostninger for kunderne endnu mere bemærkelsesværdigt.

Aftalen med Prime Video repræsenterer en ny æra for fodboldtilhængere i de to nordiske lande, der nu vil have endnu lettere adgang til at følge deres yndlingshold og spillere i Premier League. Det er en betydelig sejr for Prime Video, som styrker sin position i streamingkrigen og samtidig cementerer sin rolle som en nøglespiller i distributionen af live sport.

Læs også

Politiet efterlyser ejer: Er det din hest?

Ornitologer advarer om fodring af fugle i haven: Gør du dette, kan de risikere at dø

DSB Indsætter togbusser på væsentlig strækning: Her bliver ALLE tog aflyst

2024-03-27T09:07:52Z dg43tfdfdgfd