FANS LANGER UD EFTER CAROLINE WOZNIACKI EFTER UDTALELSE: 'HUN HAR ALTID BEKLAGET SIG'

Flere tennisfans har kritiseret Caroline Wozniacki for hendes synspunkter omkring Simona Halep og de wildcards, der gives til spillere, der vender tilbage efter doping.

Halep genstartede sin karriere tirsdag i sidste uge, selvom det var med et nederlag til Paula Badosa efter at have vundet første sæt. Det var første gang, hun havde spillet en professionel tenniskamp siden august 2022.

Læs også

Uvished om Caroline Wozniacki efter skade

Holger Rune afslører: Derfor gik det galt mod Marozsan

Men bag det lå også en følelse af hykleri, da Halep tidligere selv har udtrykt sin utilfredshed med, at Maria Sharapova fik wildcards, da hun vendte tilbage til sporten.

Til trods for at Wozniacki specifikt sagde, at det ikke var rettet mod Halep, og at de har et godt forhold, tolkede tennisfans det ikke sådan. Derfor måtte Halep også forsvare sig selv på et pressemøde.

"Hvis nogen er testet positiv for doping, er det min personlige overbevisning, at jeg ikke synes, folk bør få wildcards bagefter," sagde Wozniacki.

Halep svarede: "Ja, men hvorfor? Jeg har ikke gjort noget forkert. Jeg har ikke snydt. Jeg har ikke taget doping. Det er bedre, hvis vi læser afgørelsen fra CAS om, at det var et forurenet kosttilskud. Det var ikke doping. Jeg har aldrig haft noget at gøre med doping. Jeg har aldrig taget doping, så jeg snyder ikke."

"Tak til turneringen for at give mig wildcardet og muligheden for at spille i så stor en turnering. Det var fantastisk at være tilbage. At én person er negativ over for mig, er ikke så vigtigt. Jeg har hundreder af mennesker, der giver mig kærlighed."

Men tennisfans reagerede ikke så venligt på udtalelserne fra Wozniacki, da hun blandt andet blev kaldt for Serena Williams' hundehvalp. Flere sagde også, at hun klager uden grund, eftersom hun selv nyder godt af wildcard-systemet.

Nogle sagde dog også, at Wozniackis klager er gyldige, eftersom Halep selv havde det samme synspunkt for ikke så længe siden.

Læs også

Casper Ruud var rasende: Det er helt til grin

Holger Rune med erkendelse: Det skulle jeg have gjort

2024-03-26T14:13:14Z dg43tfdfdgfd