F1-EKSPERT SIGER, AT éN KøRER VILLE VINDE KLART, HVIS ALLE KøRTE I SAMME BIL

Max Verstappen var intet mindre end dominerende i sidste sæson. Det skyldtes naturligvis ikke blot hans særlige evner bag rattet. Det var i høj grad også forårsaget af det faktum, at han kørte i feltets klart bedste bil.

Men hvis alle kørere havde kørt i den samme bil, ville tingene have set anderledes ud. Sådan lyder det fra Formel 1-ekspert Will Buxton. Han er nemlig ikke i tvivl om, at én kører vil vinde klart, hvis det forholdt sig på denne måde.

Læs også

Red Bull færdige med undersøgelse af Christian Horner

Formel 1-lønninger: Her er alle kørernes løn i 2024-sæsonen

Ifølge Indy100 blev han spurgt om, hvilken af de 20 kørere, der ville vinde, hvis de alle havde samme bil. Da han blev spurgt om dette, var han slet ikke i tvivl om sit svar.

"Lewis (Hamilton, red.). Lewis ville vinde klart," svarede han på spørgsmålet.

"For mig er der tre kørere i Formel 1, som man kan sige er en komplet kører. Du har Lewis, du har Max (Verstappen, red.), og du har Fernando (Alonso, red.). De er komplette."

Næste sæson af Formel 1 bliver skudt i gang i weekenden. Her skal feltet kører sæsonens første løb i Bahrain, hvor de også har testet deres biler i sidste uge.

Meget tyder på, at det igen bliver Red Bull, der kommer til at befinde sig i front. Det kan dog ikke udelukkes, at de kan se frem til at få konkurrence fra både McLaren og Mercedes.

Det bliver desuden sidste sæson, hvor Hamilton kommer til at sidde bag rattet i en Mercedes. Den britiske stjerne har valgt at skifte til Ferrari, hvor han skal forsøge at finde sit ottende mesterskab. Det har han jagtet, siden han gik glip af det i 2021.

Læs også

Red Bull-ejer vil 'af med Christian Horner så hurtigt som muligt’

Günther Steiner afslører: Derfor forlod jeg Haas

2024-02-28T09:18:44Z dg43tfdfdgfd