EN LEGENDE ER GåET BORT: HAN BLEV 81 åR GAMMEL

Baseball vinker nu farvel til en legende.

Jerry Grote, som er et ikon inden for amerikansk baseball og en æret del af New York Mets, er gået bort i en alder af 81 år.

Det bekræfter hans kone, Cheryl, i et opslag på Facebook.

"Det er med stor sorg, at jeg laver dette opslag til alle Jerrys fans. I dag, 7. april, klokken 4.29 mistede jeg vores elskede catcher", skriver hun og tilføjer: 

"Han kæmpede hårdt til det sidste, som vi alle forventede, han ville gøre. Han er hjemme hos Jesus nu. Tak for alle jeres minder og støtte".

Læs også

Caroline Wozniacki har stadig intet gjort: Den 29. april er det for sent

Mads Pedersen skriver dansk cykelhistorie

Ifølge New York Post døde sportslegenden efter problemer med sit hjerte. 

Hans bortgang efterlader et tomrum i sportens verden, især blandt dem, der beundrede hans defensive talenter som catcher gennem mere end et årti med Mets. For mange var han sågar mere end blot en baseballspiller; han var rygraden på et ungt hold, der vandt New Yorks hjerter.

Hans liv og karriere vil forblive et lysende eksempel for kommende generationer, både som en atlet og en person. Det kommer i den grad også til udtryk i New York Mets' udtalelse om den tidligere store stjerne:

"Vi er meget kede af at høre, at Jerry Grote er gået bort. Medlemmet af Mets' Hall of Fame var rygraden på et ungt hold, der vandt New Yorks hjerter i 1969. Vores tanker og bønner går til Cheryl, hans familie og venner".

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker familie og andre pårørende i den svære tid.

Læs også

Mikkel Hansen afslører: Det er planen

Holger Runes beslutning kom bag på alt og alle: Nu sætter han ord på

2024-04-08T11:11:16Z dg43tfdfdgfd