EKSPERT MED BEKYMRENDE MELDING OM ANDREAS CHRISTENSEN

Søndag var Andreas Christensen meget i fokus, da FC Barcelona tørnede sammen med Real Madrid. Den danske forsvarer var hurtig til at bringe den catalanske klub i front, men føringen holdt ikke længe.

Det samme var tilfældet for Christensen. Selvom han spillede en fornuftig kamp, fik han ikke lov til at blive på banen. Og det har faktisk været meget sjældent, at han har fået mulighed for at spille alle 90 minutter i denne sæson.

Læs også

Det er ikke Cristiano Ronaldo: Rasmus Højlund vælger sin foretrukne angrebspartner blandt United-legender

Rasmus Højlund hylder rival: "Han gør det fantastisk"

I alt har han kun fået fire kampe fra start til slut i sine seneste 22 kampe for den spanske klub. Ikke nok med det, så er han i hele fem tilfælde blevet skiftet ud allerede i pausen, hvorfor han kun har fået 45 minutter på banen i disse kampe.

Det er meget sjældent, at en spiller, der primært gør sig på den defensive midtbane og i det centrale forsvar, bliver skiftet ud i denne grad. Derfor er det også noget, der vækker bekymring hos TV 2 Sports fodboldekspert Morten Bruun.

"Typisk er det offensive spillere, der bliver skiftet ud. Andreas Christensen er ikke en spiller, man vil skifte ud, så det er tydelige tegn på, at der er noget galt," siger han til TV 2 Sport.

"Det har været sådan hele sæsonen, og det virker jo, som om vi har at gøre med en spiller, der aldrig er 100 procent i orden. Det taler sit tydelige sprog."

Han mener også, at der er en god grund til, at landstræner Kasper Hjulmand skal være bekymret. Hans tilstand kan nemlig betyde, at han ikke kan forvente at få det maksimale ud af den erfarne forsvarer, når der til sommer skal spilles EM i Tyskland.

Læs også

Rasmus Højlund udpeger sin foretrukne angrebspartner: "Jeg tror, jeg ville vælge..."

Manchester United har åbnet dialog med potentiel Erik ten Hag-afløser

2024-04-23T09:19:13Z dg43tfdfdgfd