EKSPERT FORSTåR IKKE VINGEGAARD-BESLUTNING: DET ER OVERRASKENDE

På 4. etape af Baskerlandet Rundt var Jonas Vingegaard ude for et slemt styrt. Det betød ikke blot, at han var nødt til at trække sig fra det spanske etapeløb. Det medførte også, at han måtte tilbringe næsten to uger på et spansk hospital.

Umiddelbart efter styrtet lød meldingen, at han havde brækket sit kraveben og nogle ribben. Senere blev det også afsløret, at han som følge af de brækkede ribben havde punkteret en lunge.

Læs også

Tadej Pogacars UAE havde særlig besked med til Jonas Vingegaard, da han var på hospitalet

Tadej Pogacar taler ud: Sådan reagerede han, da han så Jonas Vingegaards styrt

Siden da har det været meget begrænset, hvad der er blevet meldt ud om hans tilstand, genoptræning og fremtidsplaner. Hverken han eller Visma - Lease a Bike har været villige til at tale om det.

Men fredag eftermiddag slørede sportsdirektør Merjin Zeemannm, at der fortsat er en chance for, at Vingegaard bliver klar til Tour de France. Derfor er det endnu ikke afskrevet, at den danske stjerne skal forsøge at vinde den franske Grand Tour for tredje år i træk.

Men Michael Rasmussen, der i dag er tilknyttet som cykelekspert hos Ekstra Bladet, er meget uforstående over for håndteringen. Han mener ikke, at der har været nogen grund til det store hemmelighedskræmmeri omkring Vingegaard.

"For mig er det ikke overraskende, at han kan blive klar til Touren. For mig er det mere overraskende, at de har været så fodslæbende med at melde det ud," siger han til Ekstra Bladet, og fortsætter:

"Der er efterhånden rigtig mange eksperter eller folk, der har været i lignende situationer, som siger, at det slet ikke er noget problem at blive klar. Så derfor undrer det mig, at det har taget dem så lang tid at komme med den melding."

Igen i år kommer Vingegaard til at kæmpe med Tadej Pogacar om den samlede sejr. Desuden nævnes både Remco Evenepoel og Primoz Roglic også som potentielle kandidater.

Læs også

Van der Poel om Evenepoel: På dette punkt er vi helt ens

Ny melding om Jonas Vingegaard stjæler alle overskrifter

2024-05-04T10:31:59Z dg43tfdfdgfd