EFTER KAMP SAMMEN: NU DELER CAROLINE WOZNIACKI OG HOLGER RUNE SPæNDENDE NYT

De to danske tennisstjerner har netop sammen deltaget i Eisenhower Cup i Californien. Her spilles der ikke hele tenniskampe, men i stedet Tie Break Tens. Her stillede Caroline Wozniacki og Holger Rune op sammen.

Tie Break Tens er ifølge Wikipedia et kort tennisformat, hvor der kun spilles tie-break kampe. Der er ingen spil eller sæt, kun tie-break kampe, og vinderen er den første spiller, der når 10 point og fører med en margin på to.

Selvom det er mere show end rigtige kampe, så har kampene fået mange danske tennisfans til at drømme om at se dem sammen til OL.

Nu åbner de op om, hvorvidt det er en mulighed at se dem på banen sammen i Paris, hvor den prestigefyldte turnering finder sted. Det skriver TV 2.

Håber på OL

Efter turneringen blev parret spurgt ind til muligheden for, at de stiller op som en duo til OL til sommer.

– Det håber jeg, svarede de ifølge TV 2 i kor.

Dermed kan de danske tennisfans drømme videre om en stjerneduo, som vil kunne forsvare de danske farver.

Men selvom det ikke er bekræftet endnu, at de får adgang til OL sammen, så er der minimum en kamp, hvor man kan komme til at se Caroline Wozniacki og Holger Rune spille sammen.

20-årige Holger Rune, der lige nu er nummer syv på verdensranglisten, og 33-årige Caroline Wozniacki står nemlig overfor lidt af en showkamp sammen.

Den 11. juni skal de på hjemmebane møde et helt særligt ægtepar. Her står den overfor den ungarske tennisstjerne Elina Svitolina og den franske tennisstjerne Gaël Monfils. 

De to tennisstjerner blev gift i 20021 og i oktober 2022 kunne de byde datteren Skai velkommen til verden. Efter fødslen er Elina Svitolina forsat i tennistoppen, hvor hun lige nu er nummer 17.

Hvad tænker du om, at Holger Rune og Caroline Wozniacki måske stiller op sammen til OL? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarspor på Facebook.

Artiklen Efter kamp sammen: Nu deler Caroline Wozniacki og Holger Rune spændende nyt blev først udgivet af Newsner Dansk.

2024-03-06T12:55:06Z dg43tfdfdgfd