DåRLIGE NYHEDER FOR CLARA TAUSON

På det seneste har Clara Tauson vist sig frem på et meget højt niveau. Derfor er hun med stor sandsynlighed også meget ærgerlig over, at hun har været nødt til at trække sig fra kvalifikationen til den store WTA 1000-turnering Madrid Open.

Mandag aften spillede hun sin kamp nummer 11 på kun 15 dage. Det kan derfor ikke udelukkes, at hun var meget træt, da hun trådte ind på banen mandag aften.

Læs også

Her er Holger Runes vej til finalen i Madrid

Holger Runes tidligere træner roser tennisstjerne

Her endte det da heller ikke helt, som hun havde håbet på, at det ville. I stedet for en sejr, endte det med, at hun måtte trække sig med en skade. Det skriver Ritzau.

Hun startede ellers godt, og det så også ud til, at hun var godt på vej mod en sejr mod slovakiske Rebecca Sramkova. Da hun pådrog sig sin skade, var det dog tydeligt at se, at det begyndte at hæmme hendes spil.

Hun spillede første sæt færdig, hvor hun måtte kæmpe sig gennem de sidste partier. Sættet endte med at blive afgjort i en tiebreak, som Sramkova trak sig sejrrigt ud af. Efter første sæt besluttede Tauson sig for, at der ikke var nogen grund til at fortsætte.

Undervejs i sættet fik hun behandling, og det så ud til, at det var ryggen, der voldte hende problemer. Tauson har dog endnu ikke meldt noget ud om, hvad der medførte, at hun besluttede sig for at trække sig fra kampen i den spanske storby.

Søndag spillede hun finalen ved Oeiras Ladies Open i Portugal, hvor hun også modtog behandling i løbet af kampen. Her tabte hun også. Det kan derfor tyde på, at Tauson har brug for en pause, inden hun igen er klar til at vende tilbage til banen.

Læs også

Rasmus Højlund hylder rival: "Han gør det fantastisk"

Barcelona har truffet beslutning om Andreas Christensens fremtid

2024-04-23T08:19:07Z dg43tfdfdgfd