DåRLIGE NYHEDER CAROLINE WOZNIACKI: KAN VæRE SLUT

Caroline Wozniacki fik ikke den succes ved WTA 500-turneringen i Charleston i USA, som hun havde håbet på. Derimod endte hun med at blive slået ud af Anhelina Kalinina i anden runde.

Den ukrainske stjerne spillede på et helt andet niveau end hendes danske modstander. Derfor endte det med at være en meget overbevisende sejr i to sæt med cifrene 6-2, 6-3.

I første omgang blev kampen udskudt i flere timer på grund af regn. Derfor måtte Wozniacki vente næsten syv timer, inden hun kunne sætte kampen i gang.

Til gengæld tog det ikke lang tid, før de to spillere igen kunne forlade banen. Efter blot 1 time og 22 minutter på banen, havde Wozniacki tabt kampen og måtte derfor se sig slået ud af den store turnering i USA.

Det kan virke en anelse overraskende, da Wozniacki for mindre end to uger siden var meget tæt på at vinde over Kalinina i Miami. Men i Charleston blev der spillet på grus, og her så ukraineren ud til bare at være bedre.

Nederlaget kan vise sig at få store konsekvenser for Wozniacki. Det er nemlig meget sandsynligt, at hun ikke får en plads ved Grand Slam-turneringen i French Open.

Hvis hun skal have en chance for at være med i den franske turnering, er det derfor meget sandsynligt, at hun skal håbe på at få et wildcard tildelt. Det fik hun ved både US Open og Australian Open.

Wozniacki får til gengæld mere tid til at forberede sig til Billie Jean King Cup i Portugal, hvor hun skal spille for det danske landshold fra 8. til 13. april.