DISSE FIRE SPILLERE ER DE ENESTE BARCELONA HOLDER FAST I

I takt med at fodboldsæsonen nærmer sig sin afslutning, og sommerens transfermarked lurer lige om hjørnet, tegner der sig klare linjer i FC Barcelonas strategi for holdets fremtid.

Efter en sæson uden trofæer har klubbens præsident, Joan Laporta, udtrykt behovet for betydelige ændringer i spillertruppen. Dette inkluderer en kritisk evaluering af, hvilke spillere der skal blive og hvilke, der potentielt kan forlade den catalanske klub.

Det skriver Barca Universal.

I denne forbindelse er det kommet frem, at klubben kun ser fire spillere som uundværlige og dermed ikke til salg i den kommende transferperiode.

Disse er målmanden og viceanfører Marc-Andre ter Stegen, midtbanetalentet Gavi samt de to unge stjerner Lamine Yamal og Pau Cubarsi. Disse spillere anses for at være afgørende for Barcelonas fremtidige succes både på og uden for banen.

Ter Stegen, der for nylig har underskrevet en ny langvarig kontrakt med Barça, er en nøglefigur i holdets opbygning.

Trods interesse fra andre storklubber, herunder Paris Saint-Germain, har Barcelona ingen planer om at lade ham gå.

Gavi, der lige nu er ude med en skade, betragtes også som en essentiel del af holdets midtbane, og klubben ser ham som en central brik i fremtidens opstilling.

De to unge talenter, Yamal og Cubarsi, har også fanget opmærksomheden fra topklubber som PSG, men Barcelona er fast besluttede på ikke at acceptere tilbud på duoen.

Klubben arbejder i øjeblikket på at sikre Cubarsis fremtid med en ny kontrakt, ligesom man har gjort med Yamal, hvis frikøbsklausul de overvejer at forhøje for at afskrække PSG.

Mens fokus ligger på disse fire, er fremtiden usikker for andre profiler som Frenkie de Jong, Robert Lewandowski og Raphinha, hvor der kan forventes tilbud i det kommende transfermarked.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-05-07T13:05:01Z dg43tfdfdgfd