DET ER MEGET TæT På: ZINEDINE ZIDANE BLIVER TRæNER I TOPKLUB

Det er ikke nogen hemmelighed, at Bayern Münchens sæson har været skuffende, selvom de er i semifinalen i Champions League.

Fordi de har underpræsteret så meget, som de har, så er det blevet besluttet, at der skal en ny cheftræner til klubben; og nu peger alt på, at det bliver Zinedine Zidane.

Sådan skriver Mundo Deportivo.

Læs også

Kan han udfylde de store sko? Målmaskine kan blive Mohamed Salahs erstatning

Jürgen Klopp fremsætter påstand om Mohamed Salah efter Europa League-exit

28-årig angriber klar til at acceptere United-kontrakt - skal give konkurrence til Rasmus Højlund

Det faktum at Julian Nagelsmann, der tidligere blev betragtet som en stærk kandidat for Bayern, har valgt at forlænge sin aftale med det tyske landshold, gør, at Zidane er storfavorit til jobbet.

Den 51-årige franskmand har ikke haft et trænerjob siden hans afgang fra Real Madrid i sommeren 2021.

Hans mulige indtræden i Bayern München markerer et nyt kapitel i hans karriere, som allerede tæller flere markante succeser, herunder hans Champions League-trofæer med den spanske kongeklub.

Bayern Münchens forsøg på at få fat i Zidane er et signal om, at de vil gøre, alt hvad de kan, for at generobre den tyske trone. Klubben har historisk set ikke haft problemer med at tiltrække toptrænere, og endnu engang ser det ud til at lykkes.

Trænersituationen hos Bayern München følges med stor interesse, og mange fans og eksperter vil helt sikkert drøfte, hvordan den potentielle ansættelse kan påvirke klubbens fremtid.

Hvis aftalen går igennem, vil Zidane have en stor opgave foran sig, men også en spændende mulighed for at sætte sit præg på en af Europas mest fremtrædende fodboldklubber.

Læs også

United mødes med storklub: Christian Eriksens fremtid afgøres i 'de kommende dage'

Erling Haaland er ikke en del af Pep Guardiolas fremtidsplaner

Jadon Sancho åben for Manchester United-retur på én betingelse

2024-04-19T16:09:46Z dg43tfdfdgfd