DENNE KLUB VIL HENTE ERIK TEN HAG, HVIS HAN FYRES I MANCHESTER UNITED

Erik ten Hag kan have kurs mod en sensationel tilbagevenden til Ajax, da de hollandske giganter har gjort ham til deres topprioritet i jagten på en ny cheftræner.

Den 54-årige Manchester United-træner er under stigende pres på Old Trafford, da det har været en skuffende sæson med hollænderen i spidsen.

Læs også

En større rokade er i gang: Sådan kan Klopps afgang bane vejen for Brian Priske

Kun tre Manchester United-spillere er fredet - Rasmus Højlund er en af dem

Hans hold ligger i skrivende stund på en 6.-plads i Premier League-tabellen, og det er nu matematisk umuligt for dem at kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

United har ganske vist spillet sig til en plads i FA Cup-finalen, hvor de for anden sæson i træk skal spille mod Manchester City.

Det var tæt på ikke at blive en realitet, da de mistede en føring på tre mål mod Championship-holdet Coventry i semifinalen, inden de undgik yderligere pinligheder ved at vinde i straffesparkskonkurrencen.

At det kun er blevet til én sejr i seks Premier League-kampe har skabt yderligere usikkerhed omkring Ten Hags fremtid i klubben.

Det er meget tydeligt, at der er stor frustration i og omkring klubben. Det blev også gjort klart af en større gruppe United-fans, der kom med buhråb i retning af Ten Hag under 1-1-kampen mod Burnley i weekenden.

Men Ten Hags renommé er stadig godt i hans hjemland. Derfor står Ajax klar i kulissen til at bringe ham tilbage, skriver The Sun. Ten Hag nød en fremragende periode på over fire år hos den hollandske klub mellem 2017 og 2022.

Han vandt tre liga-titler, to hollandske pokaler og førte dem til Champions League-semifinalerne, før de blev slået på udebanemål af Tottenham i en bemærkelsesværdig kamp.

Men Ajax er opmærksomme på, at Ten Hag vil være tilbageholdende med at forlade United, så de er afhængige af, at han bliver fyret.

Desuden er der bekymringer om, at Ten Hag måske vil foretrække et skifte til en mere prestigefyldt liga, hvis han modtager andre tilbud.

Tidligere Chelsea-træner Graham Potter og Nice-cheftræner Francesco Farioli er blandt de andre kandidater, der overvejes til jobbet som ny Ajax-træner.

Læs også

Hverken Mbappe, Haaland eller Vinicius: Her er favoritten til at vinde Ballon d'Or

Christian Eriksen skal finde et nyt hjem: Her er hans valgmuligheder

2024-04-30T15:32:12Z dg43tfdfdgfd