DELE ALLI STORROSER CHRISTIAN ERIKSEN: HAVDE NæSTEN EN TELEPATISK KONTAKT TIL HINANDEN

Dele Alli har i et nyligt interview med Sky Sports’ Monday Night Football afsløret, hvordan han og hans tidligere holdkammerat fra Tottenham Hotspur, Christian Eriksen, havde et nærmest telepatisk samarbejde på banen.

Alli, der i dag spiller for Everton, beskriver, hvordan han altid vidste, hvor han skulle løbe hen, så snart Eriksen fik bolden.

LÆS OGSÅ: Derfor scorer Rasmus Højlund ikke flere mål

I deres tid sammen hos Spurs udgjorde de to en frygtindgydende duo, der med deres intuitive forståelse og tekniske færdigheder skabte chancer og scorede mål, der ofte så ud til at være planlagt ned til mindste detalje.

Alli forklarer, at hver gang Eriksen tog bolden, kunne han forudse, hvor han skulle placere sig for at udnytte den perfekte aflevering, som næsten altid fulgte.

Det skriver The Spurs Web.

Det var især Allis karakteristiske løb til det fjerneste målhjørne, der blev et varemærke for ham i samspillet med Eriksen.

Forståelsen mellem dem var ikke kun afgørende for deres personlige succes, men også for hele holdets offensiv. Den dynamiske duo var en del af et angreb, der inkluderede stjerner som Son Heung-min og Harry Kane, hvilket gjorde Spurs til en frygtet modstander i engelsk fodbold.

Eriksen, kendt for sin præcision og evne til at se spiludviklingen før alle andre, komplementerede Allis aggressive løbestil og evne til at finde plads, hvor der tilsyneladende ikke var nogen.

Deres samspil var ikke kun effektivt på grund af deres individuelle kvaliteter, men også takket være den taktiske frihed, de blev tildelt af deres træner, hvilket tillod dem at udnytte deres færdigheder til fulde og skabe magi på banen.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-22T13:28:37Z dg43tfdfdgfd