CHRISTIAN HORNER HAR GIVET ET 'NæRIGT TILBUD' TIL SERGIO PEREZ' AFLøSER

Nico Rosberg har afsløret, at Red Bull allerede har fremsat et tilbud om at skrive kontrakt med Carlos Sainz som erstatning for Sergio Perez for sæsonen 2025 og fremover.

Han har dog også afsløret, at Christian Horner har været 'lidt nærig' med økonomien bag aftalen. Ferrari-stjernen er et mål for de regerende mestre, men også for Mercedes og Sauber (Audi).

Læs også

Mercedes giver stort hint om Lewis Hamiltons mulige afløser

Ekspert langer ud efter Red Bull-kører: Han fortjener det ikke

Den 29-årige står uden sæde til næste år, da Lewis Hamiltons skifte til Ferrari blev bekræftet i starten af februar. Men tre podieplaceringer i fire løb i 2024 har skubbet hans navn frem i rampelyset, hvorfor flere hold har vist interesse for ham.

Red Bull overvejer et træk efter den tredobbelte Grand Prix-vinder, men med Sergio Perez' nyfundne stabilitet, er det Milton Keynes-baserede hold påpasselige med ikke at forhaste beslutningen om, hvem der skal køre sammen med Max Verstappen i 2025.

Under en samtale om interessen for Sainz med Sky Sports F1, udtalte Rosberg sig om situationen med Red Bull.

"Du ved, at de har givet et tilbud til Carlos Sainz, og jeg så Sainz' far tale med Christian Horner i går, fordi Christian Horner åbenbart har været lidt nærig med tilbuddet. Så de prøver at få et par millioner mere ud af ham," lød det fra Rosberg.

Horner kommenterede spekulationerne om Sainz og det andet Red Bull-sæde tidligere på weekenden.

"Som du kan se ud fra det niveau af interesse, vi har haft fra andre kører… En kører af Carlos' kaliber ønsker at være i en vindende bil," forklarede han.

"Og selvom vi har et sæde ledigt til næste år, er hans mål uundgåeligt det sæde. Men hans problem er, at Checo sidder i det sæde, og han gør det rigtig godt. Det er et luksusproblem, men vi behøver ikke at haste med det, og vi vil tage os tid til at overveje mulighederne."

Læs også

Sebastian Vettel peger på kører med 11 podiepladser som næste F1-mester efter Max Verstappen

Sådan går puslespillet op for Carlos Sainz og Max Verstappen

2024-04-22T14:01:27Z dg43tfdfdgfd