CHRISTIAN ERIKSEN TAGER ANSVAR: SPILLERNE GEMMER SIG IKKE BAG UNDSKYLDNINGER

I en sæson præget af skuffelser og tilbageslag står Manchester Uniteds danske stjerne, Christian Eriksen, frem og tager ansvar.

LÆS OGSÅ: Dele Alli storroser Christian Eriksen: Nærmest telepatisk kontakt

Efter et første år under Erik ten Hag, hvor optimismen blomstrede, og holdet sikrede sig adgang til Champions League samt afbrød en seks års trofætørke, har den aktuelle sæson været en helt anden historie.

Det skriver Stretty News, her.

Eriksen, der sidste sæson var en nøglespiller, har i år måttet nøjes med en mindre fremtrædende rolle på grund af både skader og et generelt formdyk hos flere af holdets profiler. Denne nedgang i præstationer har ført til spekulationer om fremtiden for flere af spillerne på holdet.

Til trods for de udfordringer, der har plaget United denne sæson, med en placering uden for de vigtige Champions League-pladser og interne stridigheder, understreger Eriksen holdets beslutsomhed om at kæmpe videre.

I en nylig udtalelse forud for holdets FA Cup-semifinale mod Coventry City erklærer Eriksen, at holdet ikke vil gemme sig bag undskyldninger. “Vi sigter helt sikkert efter det højeste,” siger Eriksen ifølge den officielle Manchester United hjemmeside, “vi vil ikke gemme os for den sæson, vi har haft. Med mange op- og nedture.”

Nu, med mere end en måned tilbage af sæsonen, har Manchester United stadig en chance for at rette op på tingene og sikre sig en plads i næste års Champions League samt kæmpe for en sejr i FA Cuppen.

Ifølge Eriksen er det vigtigt, at de afslutter stærkt, hvilket vil kunne genetablere en smule af den respekt, der er gået tabt i løbet af de seneste måneder.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-22T14:13:43Z dg43tfdfdgfd