CHOKERENDE: DOMMERE KLAPPER I OM KONTROVERSIELT STRAFFE TIL FC MIDTJYLLAND

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar fra

om en kontroversiel dom i sidste rundes Superligakamp mellem AGF og FC Midtjylland. Her fik FCM tildelt et meget tvivlsomt straffe, hvor dommer Jakob Sundberg ikke fik hjælp fra VAR til at kigge situationen igennem en gang til.

Straffesparket blev tildelt efter Cho Gue-sung fra FC Midtjylland stak sin fod ind foran Mads Emil Madsen, der efterfølgende havde en berøring af Cho.

Dommerteamets beslutning blev modtaget af dyb forundring af både fans og eksperter.

Per Frimann udtrykte, at han var i chok over dommerens afgørelse, og situationen blev ikke bedre, idet Jakob Sundberg ikke fik nogen mulighed for at gennemgå hændelsen på VAR-skærmen.

Straffesparket blev omsat til mål – og målet blev kampafgørende.

Normalt forklarer dommerne sig om de kontroversielle situationer, men denne gang havde dommer Sundberg ikke lyst til at kommentere situationen.

Efterfølgende har Tipsbladet forsøgt at følge op på situationen, men dommeren og dommerudvalget har ingen kommentarer i forhold til situationen.

Hele situationen er evalueret, men dommer Jakob Sundberg har ikke lyst til at udtale sig om situationen.

Den manglende åbenhed efterlader fodbolddanmark i uvidenhed og med en stor grad af forvirring, især da dommerudvalget tidligere har lovet mere gennemsigtighed i sådanne situationer.

Se situationen nedenfor:

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-12T10:45:03Z dg43tfdfdgfd