CHAMPIONS LEAGUE-SEMIFINALIST VIL HENTE VIRGIL VAN DIJK TIL SOMMER

Liverpool står over for store ændringer, da Jürgen Klopps æra nærmer sig sin afslutning.

Udover at den tyske træner stopper til sommer, så er Virgil van Dijks fremtid på Anfield også blevet genstand for spekulation.

Den hollandske forsvarsklippes kontrakt udløber i midten af 2025, hvilket med andre ord betyder, at Liverpool snart skal skille sig af med ham, såfremt de ønsker at få en skilling for hans afgang.

Sådan skriver mediet Terra.

Læs også

Hverken Mbappe, Haaland eller Vinicius: Her er favoritten til at vinde Ballon d'Or

En større rokade er i gang: Sådan kan Klopps afgang bane vejen for Brian Priske

Allerede nu har Van Dijk været sat i forbindelse med flere klubber, og én af dem, der har udvist interesse for ham, er Champions League-semifinalisten, som også er Jürgen Klopps tidligere hjem, Borussia Dortmund.

Den tyske storklub ser det angiveligt som en oplagt mulighed for at få fingrene i en verdensklasse midtstopper, som samtidig ville passe godt ind.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det lige nu ser ud til, at Arne Slot skal tage over efter Jürgen Klopp. Ifølge mediet Fichajes er Van Dijk på hollænderens liste over spillere, som han gerne vil have forlænget med.

Hvad Van Dijk selv tænker er svært at blive klog på. Han har nemlig været meget tilbageholdende, når han er blevet konfronteret med rygterne, og han understreger gang på gang, at hans fokus lægger på Liverpool.

Mens rygterne svirrer, afventer både Dortmund- og Liverpool-fans den endelige beslutning, der vil definere næste kapitel i både van Dijks og Liverpools historie.

Læs også

Denne klub vil hente Erik ten Hag, hvis han fyres i Manchester United

Så gik den ikke længere: Nu er det slut for Kasper Schmeichel

2024-05-02T17:40:25Z dg43tfdfdgfd