CAROLINE WOZNIACKI TRAK SIG MED SKADE: NU ER DER NYT

Der er ikke flere danske spillere tilbage i den store turnering i Indian Wells. Holger Rune tabte sin kamp i kvartfinalen til Daniil Medvedev, mens Caroline Wozniacki måtte trække sig fra sin kamp mod Iga Swiatek.

Wozniacki spillede en fin kamp mod Swiatek, men kort inde i andet sæt måtte hun trække sig. Det skyldtes, at neglen på hendes højre storetå forvoldte hende problemer. Hun vurderede derfor, at hun ikke var i stand til at fortsætte kampen.

Læs også

Nu er det slut for Holger Rune

Stor fremgang for Caroline Wozniacki

Efter kampen har hendes bror, Patrik Wozniacki, givet en opdatering på hendes storetå. Han har været i kontakt med deres far, Piotr Wozniacki, der også fungerer som træner for den 33-årige tennisspiller. Han har forklaret, at det tåneglen gjorde det svært at spille videre.

"Han siger, at tåen selvfølgelig er et problem, fordi den gør ondt. Nu må de se, hvad der kan gøres, for at den bliver helbredt på den bedst mulige måde," fortæller han til TV 2 Sport.

Det lyder også, at der stadig er en forventning om, at Wozniacki skal spille den kommende turnering i Miami. Inden da får hun en lille pause til at restituere og få behandlet den skadede tå.

"De regner med, at hun nok skal være klar til Miami-turneringen. Der er nogle dage nu, hvor hun kan give tåen noget hvile og noget behandling, der gør, at hun er klar igen," lyder det.

Danskeren var bagud med 4-6, 0-1, da hun besluttede sig for at trække sig fra kampen. Hun kom ellers godt fra start, og fik bragt sig i front med 4-1 i første sæt.

Derefter vandt Swiatek hele fem partier i træk, hvilket fik Wozniacki til at tage en timeout. Her fik hun lægen til at tage et kig på storetåen. Hun spillede videre, men kort tid efter måtte hun trække sig.

Læs også

Kasper Hjulmand indrømmer: Forstår godt, at folk undrer sig

Kylian Mbappé vil sagsøge kebab-butik

2024-03-15T07:15:56Z dg43tfdfdgfd