CAROLINE WOZNIACKI PåDROG SIG SKADE: NU ER DER CHOKERENDE NYT

Caroline Wozniacki spillede i flere dage med store smerter i sin storetå. Til sidst blev det for meget for den danske stjerne, der derfor var nødt til at trække sig fra den store turnering i Indian Wells.

Det var en blå negl, der endte med at sætte en stopper for, at hun kunne spille sig videre til næste runde af WTA 1000-turneringen.

Læs også

Nu er det slut for Holger Rune

Caroline Wozniacki trak sig med skade: Nu er der nyt

Torsdag aften måtte hun i en kamp mod Iga Swiatek meddele kampens dommer, at hun var nødt til at trække sig. Inden da havde hun fået behandling, men det var ikke nok til at gøre, at hun kunne fortsætte med at spille.

Forud for kampen havde Wozniacki-lejren forsøgt med lidt af hvert for at gøre hende klar. Alligevel var det ikke nok, fortæller hendes bror, Patrik Wozniacki, til B.T.

"Hun har jo haft denne her blå negl med noget betændelse i flere dage. Caroline er selv i tvivl om, hvornår det opstod, men det var i hvert fald i kampen mod Katie Volynets i tredje runde. Her rykker hun på et tidspunkt lidt i skoen under en duel og slår sin tå, så neglen bliver trykket," siger han.

"De havde boret hul i neglen for at lette trykket. På den måde kunne de få blod og betændelse ud gennem hullet. Men det er smertefuldt. Bare det at have sko på gør ondt."

På trods af skaden, er der ikke planer om at trække sig fra Miami Open, der bliver spillet i næste uge. Her skal hun forsøge at hente flere vigtige point til ranglisten, så hun kan få en plads ved French Open til sommer.

Læs også

Skade tvinger Kasper Hjulmand til at lave ændringer

FA planlægger store ændringer til FA Cup i næste sæson

2024-03-15T14:16:44Z dg43tfdfdgfd