CAROLINE WOZNIACKI LEVER IKKE OP TIL OL-KRAV - MEN SæRLIG GENVEJ KAN REDDE HENDE

Sommeren nærmer sig, og det samme gør Caroline Wozniackis drøm om deltagelse ved de olympiske lege.

Dansk Tennis Forbund har nemlig taget et stort skridt i den rigtige retning i forhold til at sikre Wozniackis deltagelse ved de olympiske lege i Paris, da de officielt har ansøgt om dispensation for den danske tennisstjerne.

Sådan skriver B.T.

Læs også

Her er Holger Runes vej til finalen i Madrid

Holger Rune jubler: Det blev et ja

Grunden - til den særlige ansøgning er sendt afsted - er, at Wozniacki ikke lever op til et meget specifikt kvalifikationskrav. Spillere skal nemlig have deltaget i Billie Jean King Cup to gange siden sidste OL for at være berettiget til at deltage i det kommende.

Da Wozniackis pause fra tennis har været mere end tre år lang, opfylder hun ikke det særlige krav - og derfor tager Dansk Tennis Forbud andre midler i brug:

"Vi har ansøgt om det, ja. Det gjorde vi i sidste uge", siger Jens Anker Andersen, der er sportschef hos forbundet.

"Jeg ved endnu ikke, hvornår der kommer svar fra ITF (Det Internationale Tennisforbund, red.). De skal nok lige have samlet til bunke, men det kan ikke tage så lang tid, tror jeg. Vi nåede at sende afsted i første ansøgningspulje."

Han tilføjer dertil, at han regner med, at den bliver godkendt - men det er ikke nødvendigvis nok.

Der skal hentes point

Egentlig er det de 56 bedste spillere i verden, der får lov at deltage i turneringen, men da ét land maksimalt må have fire spillere med, kan man rundt regnet regne med, at man skal være i top 65 for at sikre sin deltagelse.

Med andre ord så har Wozniacki en anelse travlt med at få skrabet point sammen. En anden mulighed er, at hun får ét af to 'grand slam-wildcards'.

Med den nyligt indsendte dispensationsansøgning, er der et nyt håb for, at Wozniacki kan gøre sit comeback til OL i Paris denne sommer.

Læs også

Holger Runes tidligere træner roser tennisstjerne

Nu taler Holger Runes mor ud: Det får hun i løn af sønnike

2024-04-23T17:50:19Z dg43tfdfdgfd