CAROLINE WOZNIACKI FIK STADION TIL AT BRYDE UD I LATTER MED DENNE UDTALELSE

Caroline Wozniacki var i godt humør mandag morgen. Her havde hun netop spillet sig videre til næste runde ved den store turnering i Indian Wells.

Den danske stjerne var i aktion mod Katie Volynets, som hun vandt over i tre sæt med cifrene 6-2, 4-6, 6-0. Dermed er hun gået videre fra tredje runde af Indian Wells, hvilket hun godt kan være tilfreds med.

Læs også

Novak Djokovic nærmer sig endnu en Rafael Nadal-rekord

Derfor er Holger Rune videre uden kamp

Efter kampen blev hun interviewet på banen, hvilket er tradition, når man har vundet en kamp. Her kom hun med en udtalelse, der fik hele stadion til at bryde ud i latter.

"Caroline, jeg havde lige et flashback. For cirka 17 år siden var dit smil lige så stort som nu, men du havde bøjle på tænderne. Du var lige begyndt at vinde kampe – og se nu: Du har to børn, du er tilbage, og du viser 15.000 tilskuere hvor meget, du elsker tennis," sagde intervieweren ifølge TV 2 Sport.

Her svarede Wozniacki, at hun var rigtig glad for at være vendt tilbage. Desuden sagde hun, at hun ser det som et privilegium at kunne spille på et fantastisk stadion, som det i Indian Wells.

Lidt senere kom der igen en reference til fortiden, da intervieweren spurgte ind til den kommende kamp mod Angelique Kerber, som hun har spillet mod 15 gange.

Tilsyneladende mente Wozniacki, at der blev talt lidt for meget om hendes fortid. Det fik hende til at komme med en udtalelse, som blev mødt af grin og godt humør på stadion i Californien.

"Du får mig virkelig til at føle mig gammel i dag," lød det fra den danske stjerne.

Læs også

Holger Rune har budt på luksuriøs villa

Caroline Wozniacki fortsætter den gode stime

2024-03-11T16:21:23Z dg43tfdfdgfd