CARLOS SAINZ HAR KUN TO USæDVANLIGE MULIGHEDER - SKIFT TIL MERCEDES ELLER RED BULL ER USANDSYNLIGT

Carlos Sainz står over for et valg mellem Sauber og Williams som sit næste permanente hold i Formel 1. Spanieren har været kraftigt forbundet med Aston Martin, Mercedes og Red Bull i de seneste måneder, men hans håb om at sikre sig et topsæde virker efterhånden meget usandsynligt.

Sainz var anset som en af de førende kandidater til Aston Martins sæde ved siden af Lance Stroll, men det britiske hold har i stedet besluttet at forlænge med Fernando Alonso. Derfor har den dobbelte verdensmester underskrevet en flerårig kontraktforlængelse torsdag.

Læs også

Tidligere Formel 1-stjerne bryder tavsheden efter alvorlig operation

Derfor beholdt Max Verstappen sin hjelm på i flere timer efter et løb

Dette efterlader den 29-årige spanier med Red Bull og Mercedes som sine primære muligheder, men med Alonso ude af billedet har Toto Wolff nogle vigtige beslutninger at træffe.

Den østrigske teamchef er opsat på at bringe Max Verstappen til Brackley og er angiveligt villig til at sætte sine chancer for at skrive kontrakt med Sainz på spil.

Hvis Verstappen ikke forlader sine nuværende arbejdsgivere, og Sainz er ude af markedet, vil Wolff sandsynligvis satse på den unge stjerne Kimi Antonelli, der i øjeblikket kører sin første sæson i Formel 2, efter at have taget det store spring fra FRECA-serien.

"Audi-projektet gør det til en potentiel destination for Sainz. Måske med Hulk (Nico Hülkenberg, red.). Måske med Sauber-juniorkører (Zane, red.) Maloney, som klarer sig fremragende i F2 og er støttet af den langvarige Audi-mand (Allan, red.) McNish. Williams er den anden destination for Sainz," skriver F1-journalist Will Buxton på X.

Af disse to muligheder vil Sauber sandsynligvis være Sainz' foretrukne destination. Det schweiziske hold bliver til Audi i 2026 med et skræddersyet motorprogram og høje ambitioner. Forbindelserne mellem hans far - rallylegenden Carlos Sainz Sr - og den tyske konstruktør vil kun øge deres håb om at lande en aftale.

For Williams kan Sainz vise sig at være en nøglekomponent i at løfte holdet ind i midterfeltet og videre. Med Alex Albon har de allerede en kører, der præsterer godt, og ved at bringe Ferrari-køreren ombord ville det tilføje mere talent og teknisk viden.

Læs også

Max Verstappen er klar i spyttet: Det kommer aldrig til at ske

Toto Wolff er overbevist: Carlos Sainz skifter til dette hold i 2025

2024-04-12T15:17:49Z dg43tfdfdgfd