CARLOS ALCARAZ MED KRYPTISK BESKED

Den spanske spiller fandt endelig sit varemærkeniveau ved sæsonens første ATP Masters 1000-turnering i Californien, da han har overgået den ene modstander efter den anden.

Som det er sædvane, fik Alcaraz muligheden for at skrive på kameraets linse efter hver sejr, og mens spillere i fortiden bogstaveligt talt bare skrev på kameraets linse, er det blevet en trend i de seneste år at skrive enhver form for besked på kameraet.

Nogle har brugt det til at sende ønsker til deres nærmeste, nogle har henvendt sig til fans, og nogle spillere har endda imponeret med deres tegninger. Nu har den 20-årige fundet endnu en interessant ting, han kan gøre, mens han skriver på kameraet - lade fansene gætte. Det skriver Tennis Infinity.

Læs også

Stor fremgang for Caroline Wozniacki

Holger Rune ved det godt selv: 'Der er ingen undskyldninger'

Holger Rune gør den lille ting hele tiden - og det er ikke uden grund

Det hele startede efter han overgik Felix Auger-Aliassime i turneringens tredje runde. Alcaraz skrev en enkel, men ret kryptisk besked på kameraets linse, der lød: "N. Ses snart." Fans begyndte straks at diskutere, om det var en besked til hans rival Novak Djokovic eller til en hemmelig kæreste, og verdens nr. 2 så ud til at nyde det, da han repostede den virale video med grinende emojis.

Heldigvis for ham og for fansene vandt han også den følgende kamp mod Fabian Marozsan, og han fik chancen for at skrive på kameraets linse endnu en gang, denne gang afkodende, hvad hans tidligere besked betød, men tilsyneladende efterlod han endnu et spor til endnu et mysterium. Efter at have slået den ungarske spiller, skrev Alcaraz simpelthen: "Tudum", og tennisfans regnede straks ud, at bogstavet N i hans tidligere signatur ikke var en hemmelig besked til en tennisspiller eller en pige, men snarere det første bogstav i den populære streamingplatform - Netflix.

Det så ud som om mysteriet var løst, og Alcaraz' tidligere besked antydede kun, at han var ved at se nogle serier efter sin kamp. Dog, efter at have afsløret sin tidligere kryptiske besked, tog han til X (tidligere Twitter), kun for at efterlade endnu en: "Bliv afstemt." Betyder det, at Alcaraz forbereder en serie sammen med Netflix, eller vil vi se endnu en udgave af den succesfulde Netflix Slam? Ingen ved det, men fansene vil håbe, at han formår at slå Alexander Zverev for at få endnu et spor i dette spændende spil.

Læs også

Dansk stjerne reagerer på fravalg fra Kasper Hjulmands trup

Så meget koster Luis Diaz: Prisen er ‘chokerende’ høj

La Liga-klub åben for 'spændende byttehandel' med Mason Greenwood

2024-03-14T15:44:12Z dg43tfdfdgfd