BOMBE I F1: VERSTAPPENS FAR BESKYLDT FOR AT FLIRTE MED KVINDE, DER ANKLAGEDE HORNER

Der har været en del fokus på Christian Horner, der er teamchef for Red Bull i Formel 1, på det seneste. Det skyldes, at han er blevet anklaget for upassende opførsel af en kvindelig kollega.

Det har medført, at han ikke længere er en velset person i Formel 1. Tværtimod kan det ende med at få store konsekvenser, da der angiveligt er flere hos Red Bull, der ønsker ham fyret.

Læs også

Christian Horners kone med klart ultimatum

Ny F1 skandale: FIA-chef under mistanke for matchfixing

Blandt andet har Max Verstappens far, Jos Verstappen, ikke holdt sig tilbage fra at gå i flæsket på ham. Det har han endda gjort offentligt med udtalelser til pressen.

Men nu kan det tyske medie Bild rapportere, at Horner ikke er den eneste, der har opført sig upassende over for den pågældende kvinde. Angiveligt skulle Jos Verstappen også have flirtet med hende, hvilket stiller ham i et helt andet lys.

"Under fejringen af Max Verstappens første verdensmesterskab, blev Jos angiveligt set flirte med kvinden, som for nylig har anklaget Horner for upassende opførsel," skriver det tyske medie.

Red Bull-stjernens far er også blevet beskyldt for at stå bag det seneste læk af billeder og beskeder mellem Horner og den kvindelige kollega.

Dette fik sparket nyt liv i sagen, der ellers så ud til at være overstået, da Red Bulls undersøgelse frikendte Horner. Jos Verstappen har dog afvist, at det skulle være ham, der står bag det.

Blandt andet har han kaldt det for 'absurd', da hans søn har det godt hos Red Bull. Derfor ønsker han ikke at ødelægge noget for ham.

Læs også

Toto Wolff melder ud om Lewis Hamiltons erstatning

Toto Wolff blander sig i Horner-sagen: Stiller krav til Formel 1

2024-03-06T08:07:23Z dg43tfdfdgfd