BITTER KASPER SCHMEICHEL: “VI GLEMMER DET IKKE”

Kasper Schmeichel har ikke glemt den bitre skuffelse, det var at blive sendt tidligt hjem fra verdensmesterskabet i Qatar.

Men med et kommende europamesterskab lige om hjørnet, ser han fremad med en blanding af spænding og beslutsomhed. Schmeichel understreger vigtigheden af at lægge fortidens nederlag bag sig og fokusere på de nye udfordringer, der venter.

Til sommeren får Danmark igen chancen for at vise deres værd på den internationale fodboldscene, når EM sparkes i gang.

Med Kasper Hjulmand ved roret og en trup fuld af talent, er forventningerne høje. Tilbage i 2022 var det en lignende følelse af optimisme, der omgav holdet før VM i Qatar, men en skuffende præstation i gruppespillet satte en tidlig stopper for eventyret.

Denne gang er Schmeichel og co. fast besluttede på, at historien ikke skal gentage sig.

Det fortæller målmanden til bold.dk.

“Det er selvfølgelig klart, at vi glemmer det ikke. Vi glemmer ikke den der følelse med, at vi skulle tidligt hjem.”

Schmeichel afviser enhver form for nervøsitet forud for EM, men erkender, at der er en følelse af spænding. “Der er ikke noget at være nervøs for. Vi skal ud og spille et EM, og det bliver det fedeste. Det bliver ikke meget federe,” siger han.

Med kampe i Tyskland, tæt på Danmark, ser han frem til at spille foran de danske fans.

Danmarks EM-kampagne begynder den 16. juni mod Slovenien, med yderligere kampe mod England og Serbien i gruppespillet. Schmeichel og hans holdkammerater er fast besluttede på at gøre en stærk figur og bringe glæde til de danske fans, der støtter dem hjemmefra og på stadionerne i Tyskland.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-19T06:38:02Z dg43tfdfdgfd