BILLETKAOS TIL POKALFINALEN: AGF-FANS FRUSTREREDE OVER ‘BILLETSNYD’

I takt med at spændingen stiger op til den store pokalfinale mellem AGF og Silkeborg, vokser frustrationerne blandt AGFs fans over den måde, som billetterne kan erhverves på.

Nogle fans forsøger angiveligt at omgå de officielle kø-systemer for at sikre sig adgang til den eftertragtede begivenhed.

Det skriver TV2 Østjylland.

Mandag morgen blev billetsalget åbnet eksklusivt for sæsonkortholdere, hvilket efterlod mange andre fans i venteposition til flere billetter frigives.

Dette ventespil har skabt en hektisk og desperat atmosfære især inden for online fanforummer som ‘AGF-Biletter – Køb/ Salg/ Bytte’, hvor tilbud om overpris florerer flittigt.

Flere AGF-fans efterlyser mere fair play og respekt for køkulturen, især i forbindelse med så vigtige begivenheder som en pokalfinale.

Marketingdirektør hos AGF, Asger Munkholm, understreger, at det er ulovligt at videresælge billetter til en højere pris end den oprindelige købspris.

Klubben appellerer til, at alle respekterer de regler og systemer, der er sat op for at sikre en retfærdig adgang til billetterne.

Munkholm erkender dog, at det kan være svært at kontrollere og håndhæve disse regler fuldstændigt, og det er uundgåeligt, at nogle vil forsøge at udnytte systemet til egen fordel. Det skaber en udfordring for klubben i at bevare et godt forhold til dens fanbase og sikre, at loyalitet og fællesskabsfølelsen ikke undermineres af billetkaosset.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-23T08:16:16Z dg43tfdfdgfd