BILLEDE AF CAROLINE WOZNIACKI VæKKER OPSIGT: INGEN TALER OM DET LæNGERE

Caroline Wozniackis nylige sejr i Indian Wells har vakt stor opsigt.

I kølvandet på, at den danske tennisstjerne blev anklaget for misbruge en 'medical timeout', har det nu set dagens lys, at hendes beslutning var både nødvendig og berettiget.

Det har et særligt foto nemlig afsløret.

Sådan skriver B.T.

Læs også

DMI i kedelig kovending: Dette skal du være særligt opmærksom på

‘Vild med dans’-stjerne gør sig klar: Går efter guldet for Danmark til sommer

Familiefar fik 'den kedelige morgentjans': Endte med at sikre ham 32 millioner kroner

Under en duel mod Angelique Kerber, som i øvrigt har tre Grand Slam-titler i bagagen, tog Wozniacki en pause for at få behandlet en skadet tå.

Den beslutning blev hurtigt mødt med skeptiske blikke og beskyldninger om at anvende det såkaldte "cowboy-trick", som er et udtryk, der bruges til at beskrive taktisk udnyttelse af medical timeouts for at bryde modstanderens rytme.

Kritikken har dog lagt sig, da en canadisk tennisskribent har delt et billede af Wozniackis alvorligt medtagede tå på det sociale medie X.

Billedet understreger, at "cowboy-tricket" ikke blev taget i brug, hvorfor kritikken og snakken om Wozniackis eventuelle misbrug af en medical timeout har lagt sig.

Caroline Wozniackis endte med at trække sig sejrrigt ud af opgøret, da hun afsluttede kampen med en overbevisende sejr på 6-4, 6-2.

Sejren betyder, at danskeren nu skal møde verdens nummer ét, Iga Swiatek, i turneringens kvartfinale.

Situationen er en påmindelse om, at sport på højeste niveau kræver mere end blot teknisk dygtighed; det kræver også en mental og fysisk robusthed, som kan modstå både konkurrencens og kritikkens pres.

Wozniackis præstation i Indian Wells står som et vidnesbyrd om hendes urokkelige viljestyrke og dedikation til sporten, selv i mødet med udfordringer både på og uden for banen.

Herunder kan du se det omtalte billede.

Læs også

Holger Runes mor sætter endelig ord på: Det får hun i løn af sønnen

Sæt kryds i kalenderen: DMI melder om 14 grader

Hver tredje husejer har gjort det: Det kan blive meget dyrt at lade være

2024-03-13T14:54:26Z dg43tfdfdgfd