BASTIAN SCHWEINSTEIGER UDELUKKET OG DEGRADERET UNDER MOURINHO: MISTEDE ALDRIG KæRLIGHEDEN TIL KLUBBEN

I sommeren 2016 oplevede Bastian Schweinsteiger en markant ændring i sin karriere hos Manchester United.

Efter at have deltaget i Europamesterskabet for Tyskland, vendte han tilbage til en klub i forandring, hvor José Mourinho netop havde overtaget trænerposten fra Louis van Gaal.

LÆS OGSÅ: Der er købt lejlighed i Liverpool, måske røber det, hvem den nye træner skal være?

Schweinsteigers tilbagevenden til klubben blev ikke modtaget med velvilje af den nye træner, der uden forudgående advarsel eller forklaring forviste ham til at træne med U16-holdet.

Det skriver Irish Independent.

Schweinsteiger, som tidligere havde fejret stor succes med Bayern München og vundet adskillige Bundesliga-titler samt Champions League, stod nu i en situation, hvor han var isoleret fra førsteholdet på sin egen fødselsdag.

Denne behandling blev diskuteret af Schweinsteiger i et interview med Gary Neville på Overlap Podcast, hvor han udtrykte sin overraskelse og skuffelse over den pludselige ændring i hans status i klubben.

Gary Neville kaldte behandlingen for ulovlig og indikerede, at det kunne betragtes som en afskedigelse. Schweinsteiger fortsatte med at træne alene i tre måneder og understregede, at han aldrig mistede sin kærlighed til klubben, og stadig håbede på at vende tilbage til førsteholdet.

Senere endte Bastian Schweinsteiger med at fortsætte sin karriere i MLS i USA.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-19T12:06:42Z dg43tfdfdgfd