BARCELONAS OMKLæDNINGSRUM 'DELT I FIRE KLANER' EFTER FORBLøFFENDE 'STRID' MELLEM GüNDOGAN OG ARAUJO

Barcelonas omklædningsrum er angiveligt blevet delt i fire klaner. Det er sket efter en forbløffende strid brød ud mellem Ilkay Gündogan og Ronald Araujo denne uge.

Den tyske midtbanespiller udpegede sin holdkammerat efter deres Champions League-nederlag til Paris Saint-Germain tirsdag. Araujos udvisning viste sig at være vendepunktet i deres 4-1-nederlag i returkampen.

Læs også

Max Verstappens kæreste har et barn med en anden Formel 1-kører

Tadej Pogačar med opsigtsvækkende melding

Gündogans kone har siden taget ham i forsvar, men omklædningsrummet synes at være langt fra harmonisk. Ifølge den spanske avis Sport er truppen opdelt i fire klaner, hvor spillerne blander sig baseret på alder, sprog og nationalitet.

Rapporten hævder, at spillerne er delt mellem unge, spansktalende, engelsktalende og portugisisktalende. Gündogan siges at være en del af den engelsktalende gruppe, som inkluderer Robert Lewandowski og Frenkie de Jong.

Selvom han kommer fra spansktalende Uruguay, har Araujo en god relation til Raphinha og de øvrige portugisisktalende spillere. På trods af klanerne, siges nogle spillere at blande sig på tværs af grupperne.

Engelsktalende Marc-Andre ter Stegen og De Jong har blandt andet en tæt relation til spanske Sergi Roberto. Trioen har gode relationer, som også omfatter deres partnere, lyder det fra den spanske avis.

Hertil er brasilianerne Raphinha og Vitor Roque meget tætte, mens de portugisiske holdkammerater Joao Cancelo og Joao Felix kommer rigtig godt ud af det med hinanden.

Barcelonas exit fra Champions League har næsten ødelagt deres håb om et trofæ denne sæson. De spanske giganter blev slået ud i kvartfinalerne i Copa del Rey og tabte til Real Madrid i Super Cup-finalen.

Xavis hold ligger også på andenpladsen i La Liga, hvor de har hele otte point op til deres El Clasico-rivaler med syv kampe tilbage.

Læs også

Kan han udfylde de store sko? Målmaskine kan blive Mohamed Salahs erstatning

Jürgen Klopp fremsætter påstand om Mohamed Salah efter Europa League-exit

2024-04-20T11:40:32Z dg43tfdfdgfd