BARCELONA VIL GIVE TEENAGESENSATION LANG KONTRAKT MED ENORM FRIKøBSKLAUSUL

Barcelona har en aftale om at give teenagefænomenet en kontrakt med en frikøbsklausul på 1 milliard euro, der løber indtil 2030.

Barcelona-stortalentet Lamine Yamal, som for nylig modtog stående ovationer fra fansene på Santiago Bernabeu efter sin imponerende præstation mod Brasilien, skaber bølger i fodboldverdenen.

Læs også

Ekspert med melding om Pierre-Emile Højbjergs fremtid: Det kan ske

Tidligere United-spiller med nedslående melding til Rasmus Højlund

Efter at have etableret sig selv i førsteholdstruppen har den 16-årige tiltrukket sig opmærksomhed hos flere europæiske storklubber, men ifølge en rapport fra Mundo Deportivo er Barcelona rolige omkring hans fremtid.

Ifølge rapporten har Barcelona stadig en følelse af ro omkring hans fremtid, på trods af Yamals nylige gennembrud med både klubben og landsholdet.

Dette skyldes en aftale med hans agent, Jorge Mendes, om at forlænge hans kontrakt med fem år. Den nye kontrakt får han, når han fylder 18 år. Den kommer til at løbe indtil 2030 og vil indeholde en stor frikøbsklausul på 1 milliard euro.

Barcelonas ro skyldes også Yamals nylige kontraktunderskrivelse, som strækker sig indtil 2026. 

Det skal bemærkes, at hans tidligere kontrakt udløb i 2024, men Mendes forsikrede Barcelona om hans fortsatte engagement. På trods af interesse fra forskellige klubber, faciliterede den portugisiske superagent en aftale.

Det stærke forhold mellem Mendes og Laporta understøtter tilliden til den forestående aftale, selvom den endnu ikke er formaliseret og underskrevet. Yamals situation i Barcelona er baseret på en strategisk langsigtet vision, og forhandlinger er allerede i gang om en syvårig forpligtelse.

Imens forstås det, at selvom Yamals kontrakt beskytter ham mod potentielle forsøg på at blive købt fri af andre klubber, har Paris Saint-Germain udtrykt interesse.

Læs også

Interesse fra Saudi-Arabien: Manchester United er klar til at sælge Christian Eriksen

Manchester United vil afløse Casemiro med Rasmus Højlunds tidligere holdkammerat

2024-03-28T18:18:13Z dg43tfdfdgfd