BARCELONA-MåLMAND FRUSTRERET: ‘DET ER PINLIGT FOR FODBOLDEN’

Barcelonas målmand, Marc-André ter Stegen, har offentligt udtrykt sin frustration over manglen på mål-linjeteknologi i den spanske fodboldliga, La Liga.

Dette kommer i kølvandet på et nederlag, hvor teknologien kunne have spillet en afgørende rolle.

Mål-linjeteknologi er blevet en fast del af Premier League, hvor den har vist sig at være effektiv og har kun sjældent fejlet.

Ter Stegen påpeger, at indførelsen af denne teknologi i La Liga kunne forhindre mange kontroverser og fejl, der opstår i kritiske spilsituationer. “Det er pinligt for fodbolden, at vi ikke benytter den teknologi, der er tilgængelig,” sagde ter Stegen i et interview efter kampen.

Teknologien ville ikke blot forbedre spillets kvalitet, men også mindske den tid, holdene bruger på at diskutere dommerens afgørelser efter kampene.

Mål-linjeteknologi fungerer ved at anvende avancerede kameraer og computerprogrammer til at afgøre, om bolden har krydset mållinjen. Dette system har vist sig at være en uvurderlig hjælp i Premier League, hvor det har elimineret mange fejl og tvister omkring scoring af mål.

Det faktum, at La Liga stadig ikke har taget skridt til at implementere en lignende teknologi, vækker undren og kritik ikke blot blandt spillere som ter Stegen, men også blandt fans og eksperter i sporten.

Ter Stegen understreger, at brugen af mål-linjeteknologi ville have været særlig nyttig i deres seneste kamp, hvor en tvivlsom situation potentielt kunne have ændret resultatet af kampen.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-22T06:27:33Z dg43tfdfdgfd