ARSENAL VIL HENTE TO STORE STJERNER - KOSTER NæSTEN 1,5 MILLIARDER KRONER TILSAMMEN

Arsenal vil hente en ny angriber og kantspiller denne sommer. I denne forbindelse har de udet sig Alexander Isak og Michael Olise som deres primære transfermål, skriver The Guardian.

The Gunners risikerer at se endnu en lovende sæson falde til jorden. De blev slået ud af Champions League af Bayern München onsdag aften, og blev slået bagud i titelkampen efter et nederlag til Aston Villa sidste weekend.

Læs også

Manchester United og Arsenal er også interesserede: Liverpool melder sig ind i kampen om Barcelona-teenager

Manchester United-stjerne har undskyldt til Erik ten Hag

Mange mener, at Arsenal mangler den nødvendige dybde i angrebet for at konkurrere på det allerhøjeste niveau, og Mikel Arteta forventes at rette op på dette problem til sommer.

Flere medier antyder, at Arsenal ønsker at skrive kontrakt med en angriber af høj kvalitet efter sæsonen, og The Guardian hævder, at Isak er blevet udset som deres primære transfermål.

Den 24-årige angriber har etableret sig som en vital spiller for Newcastle siden sin ankomst til klubben og har været en pålidelig angriber. Den svenske landsholdsspiller har scoret 21 mål i denne sæson og er uden tvivl en af de bedste angribere i Premier League.

Newcastle-stjernen er på vej ind i sin karrieres bedste år og vil gerne skifte til en klub, der kan vinde store trofæer. Arsenal har presset på for at vinde ligatitlen siden sidste sæson, og en spiller som Isak kan hjælpe dem med at tage det sidste skridt.

Isak ville være en opgradering af Gabriel Jesus

Arsenal har i øjeblikket Gabriel Jesus som deres førstevalg som angriber, men den brasilianske landsholdsspiller har kun scoret fire gange i ligaen. Selvom han stadig er en effektiv spiller med andre kvaliteter, er han ikke en pålidelig målscorer.

Isak kan vise sig at være en opgradering til Arsenals angreb. The Guardian hævder, at han kan koste omkring 100 millioner pund at hente, hvilket svarer til cirka 870 millioner kroner.

Arsenal har også brug for en ekstra kantspiller til at støtte Bukayo Saka og Gabriel Martinelli. The Guardian hævder, at Olise er på deres radar efter at have imponeret med Crystal Palace i de seneste år.

Franskmanden er en af de bedste unge kantspillere og vil være en fremragende tilføjelse til Arsenals trup. Medie skriver, at hans frikøbsklausul er sat til omkring 65 millioner pund, hvorfor Arsenal skal bruge 165 millioner pund (ca. 1,5 mia. kr.) på at hente Isak og Olise denne sommer.

Læs også

Nicklas Bendtner begik stor brøler: Nu sætter han ord på

Barcelonas omklædningsrum 'delt i fire klaner' efter forbløffende 'strid' mellem Gündogan og Araujo

2024-04-21T15:13:29Z dg43tfdfdgfd