ANTHONY JOSHUA MED VOLDSOM STIKPILLE TIL TYSON FURY

Anthony Joshua er allerede i fuld gang med at bygge op til en kamp mellem ham og Tyson Fury. I ringen efter sejren over Francis Ngannou, fik han sendt den første stikpille i retning af The Gypsy King.

Joshua var intet mindre end overlegen i kampen mod Ngannou. Den tidligere verdensmester spildte bestemt ikke tiden, da han slog den tidligere UFC-mester allerede i anden runde. Og på dette tidspunkt var det endda tredje tidspunkt, han blev slået i jorden.

Læs også

Conor McGregor holdt sig ikke tilbage, da han blev spurgt til Jake Paul vs. Mike Tyson

Så meget tjener Anthony Joshua på kamp mod Francis Ngannou

Ikke nok med det, så var det begrænset, hvor mange slag Ngannou fik ind. Det var de færreste, der havde regnet med, at kampen ville være så ensidig. Det skyldes især, at Ngannou gav Fury kamp til stregen, da de to var i ringen sammen i oktober.

Her formåede han at slå Fury i gulvet, men han tabte knebent på point. Efterfølgende var der dog delte meninger om dette på de sociale medier. Flere gjorde det nemlig klart, at de mente, at Ngannou var den rette vinder af kampen.

Sådan var det ikke med kampen mellem Joshua og Ngannou. Her var det den britiske stjerne, der var klart bedst – og det er der ingen, der er i tvivl. Efter kampen udtalte han sig til IFL TV, hvor han blev spurgt om hans syn på Fury.

"F**k Tyson Fury. Jeg bryder mig normalt ikke om folk, der snakker l**t, men jeg hørte ham sige noget om at komme med kommentarer til to pølser eller noget. Den mand, han kæmpede mod (Ngannou, red.) er en tidligere UFC-mester, der vendte sit liv på hovedet. Det er for respektløst," sagde han.

Rigtig mange boksefans håber på, at det endelig kan blive til en kamp mellem Joshua og Fury. Sandsynligvis kræver det dog, at Fury vinder over Oleksandr Usyk, når de to mødes i maj.

Læs også

Kevin Magnussen bliver hyldet af ny chef

Kritik af Kevin Magnussen har sat rygterne i gang

2024-03-12T10:08:13Z dg43tfdfdgfd