ANDREY RUBLEV GåR AMOK: ENDER MED AT BLIVE DISKVALIFICERET

Fredag eftermiddag var Andrey Rublev i aktion mod Alexander Bublik i ATP 500-semifinalen i Dubai. Det gik dog slet ikke, som han havde regnet med.

Ikke nok med, at han flere gange havde svært ved at få spillet til at hænge sammen på banen, så blev han også meget rasende. Faktisk blev han så rasende, at det endte med, at han blev smidt ud af turneringen.

Læs også

Ekspert hylder Holger Rune: Det er en medfødt evne

Gode nyheder for Caroline Wozniacki

Vreden stammede fra et kald fra en linjedommer, hvilket fik ham til at eksplodere i et raserianfald. Han begyndte at overfuse den pågældende dommer med både ord og fagter.

Åbenbart havde han meget svært ved at holde sig på måtten, for han begyndte også at skælde ud på russisk. Det skulle han dog have holdt sig fra at gøre, da det endte med at koste ham en diskvalifikation.

En anden linjedommer forstod åbenbart, hvad han havde sagt, hvorfor han besluttede sig for at videregive det til kampens supervisor. Det fik ham til at tage affære, og det endte med at få store konsekvenser for den russiske stjerne.

"Du er hundrede procent sikker på, at han sagde 'fucking moron' (fucking idiot, red.)," spurgte Herfel linjedommeren i Andrey Rublevs påhør ifølge TV 2 Sport.

Her var den pågældende linjedommer klar til at lægge hånden på kogepladen, for han bekræftede nemlig, at det var det, der var blevet sagt.

Rublev blev ved med at nægte, at det skulle være tilfældet. Faktisk nægtede han helt, at han skulle have sagt noget på russisk til den linjedommer, som han var vred på.

Selvom han nægtede, at der skulle være hold i anklagerne, så fik det konsekvenser for ham. Kort tid efter kunne kampens dommer, Miriam Bley, nemlig meddele, at Rublev blev dømt for usportslig opførsel og taberdømt.

Læs også

Christian Horners beskeder til kvindelig ansat angiveligt lækket

Lewis Hamilton er overrasket over Mercedes-bilen

2024-03-02T10:11:37Z dg43tfdfdgfd