ANDREAS CHRISTENSEN BLIVER HYLDET AF EKSPERT

Danske Andreas Christensen fik på flere måder tiltrukket sig opmærksomhed lørdag aften, hvor han var på banen for FC Barcelona.

Det gjorde han allerede efter få minutter på banen, hvor han sendte bolden i nettet og lavede en helt fantastisk scoring. Det betyder, at det også var ham, der stod for at bringe Barcelona i front mod Girona i deres La Liga-kamp.

Læs også

Tidligere Premier League-spiller med klar opfordring til Pierre-Emile Højbjerg

José Mourinho har afvist flere tilbud - vil kun til denne klub

Efter kun tre minutter fik han en høj bold på kanten af feltet, som han formåede at tæmme med brystkassen og derefter flugte direkte i nettet. Derfor var der lagt i ovnen til, at de skulle blive en helt suveræn kamp, men kun et minut efter formåede Girona at udligne til 1-1.

Det skal dog ikke taget noget fra Christensens flotte scoring. Derfor har han også fået stor ros af Mads Junker, der er fodboldekspert hos TV 2 Sport.

"Det er teknisk helt fremragende udført. Det er fra øverste hylde, for det er godt nok en svær detalje,"  siger han til TV 2 Sport om den flotte scoring.

"Vi så Lewandowski lave noget lignende i sidste sæson, hvor han også tæmmede den i én bevægelse og fik afsluttet. Men det her med at retningsbestemme en bold og flugte på den, mens den stadig er i luften, er virkelig svært. Jeg måtte lige kigge på den to gange, fordi tæmningen er en angriberbevægelse."

Han siger også, at det er en 'helt vild svær detalje', som Christensen formåede at få til at 'se nem ud'. 

På det seneste har den danske stjerne scoret flere mål, end han har været vant til. I de seneste fem kampe er det blevet til tre mål, da han har scoret både mod Girona, Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Læs også

Pep Guardiola med forudsigelse: De vinder EM

Jadon Sancho har truffet stor beslutning om fremtiden

2024-05-05T09:35:41Z dg43tfdfdgfd