ANDREAS CHRISTENSEN AFVISER: “JEG SKAL INGEN STEDER”

Midt i et hav af rygter, der har svirret omkring Andreas Christensens potentielle exit fra Barcelona, har hovedpersonen selv klart og tydeligt meldt ud, at han ikke har nogen intentioner om at forlade Nordspanien.

Det fortæller han til TV2 Sport.

“Jeg skal ingen steder. Overhovedet ikke. Jeg vidste, hvad jeg gik ind til. Og jeg er stadig utrolig glad og kan ikke se andet for mig, end at jeg er her efter sommer,” fortæller han.

Denne udmelding kommer som en frisk pust i en tid, hvor spillere ofte ses skifte klubber for astronomiske beløb.

I en tid, hvor Barcelona gennemgår en periode med omstrukturering og genopbygning, er spillerens forpligtelse til klubben et vigtigt signal til både holdkammerater og tilhængere. Det viser, at trods udfordringerne, er der stadig spillere, der er dedikerede til klubbens vision og fremtid.

Andreas Christensen har i denne sæson været genstand for kritik af flere omgange, men alligevel finder danskeren spilletid i den spanske storklub.

I sin første sæson var AC med til at sikre et spansk mesterskab og en pokaltitel. Siden har spillet ikke rigtigt fungeret fungere, og spilletiden har været svingende.

De seneste kampe har Barcelona dog igen fået lidt medvind.

AC er samtidig rykket frem på den defensive midtbane. Det beskrives fra flere sider som en af årsager til, at Barcelona er på vej tilbage på sporet.

Den danske landsholdsspiller skiftede til Barcelona i sommeren 2022 og hans kontrakt løber til sommeren 2026.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-01T07:35:15Z dg43tfdfdgfd