ANDERSEN STåR FOR 32 REDNINGER I SEJR OVER TORONTO MAPLE LEAFS

Danske Frederik Andersen stod for 32 redninger, da han og Carolina Hurricanes slog Toronto Maple Leafs 2-1 på hjemmebane søndag i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

34-årige Andersen holdt buret rent i de første to perioder af kampen og endte med en redningsprocent på 96,88.

Efter kampen blev den 34-årige dansker kåret som kampens "First Star", der kan oversættes til kampens spiller.

Med søndagens præstation pynter danskeren på sin allerede fine statistik.

8. marts var han tilbage i målet for Hurricanes efter en fire måneder lang pause, der skyldtes, at han var blevet ramt af en blodprop.

Samtlige af de seks kampe, hvor han har været på banen siden, har Hurricanes vundet.

- Jeg har egentlig ikke tænkt så meget over det. Jeg prøver bare at gøre det bedste, jeg kan. Det er klart, at jeg har fået meget hjælp fra organisationen omkring mig, siger Andersen til Hurricanes' hjemmeside.

- Det har været rigtig sjovt at spille igen. Man sætter virkelig pris på at være tilbage og gøre det, som man elsker.

Brady Skjei og Sebastian Aho stod for Hurricanes' to mål, der begge blev scoret i første periode. Skjeis mål kom, efter at der var spillet blot 66 sekunder af kampen.

Med knap ti minutter tilbage af tredje periode var det Leafs' Nick Robertson, der lykkedes med at få pucken forbi Andersen. Målet skete, da danskeren tabte sin stav og ikke nåede at komme på plads igen bagefter.

I alle seks kampe, som Frederik Andersen har spillet siden sit comeback, har han haft en redningsprocent på mindst 90.