AGF HENTER NY SPILLER I FCK

Aarhus GF har netop bekræftet tilgangen af en spændende ny spiller.

Aksel Halsgaard, der hidtil har været en del af FC Københavns ungdomsafdeling, vil fra sommeren 2024 tørne ud i AGF-trøjen under en treårig kontrakt.

Den unge forsvarsspiller, der fylder 19 år i denne uge, forventes at bringe ny energi og talent til forsvarslinjen hos det århusianske hold.

AGFs træner, Uwe Rösler, udtrykker stor tilfredshed med tilføjelsen af Halsgaard til holdet. Med en robust træningsbaggrund fra FCK, hvor han deltog i samtlige Youth League-kampe, har Halsgaard vist sit værd og er blevet poleret til at kunne håndtere presset på førsteholdet. “Han har den rette blanding af styrke og hastighed, og hans spilforståelse og boldbehandling er bemærkelsesværdigt forbedret,” påpeger Rösler.

Det skriver bold.dk.

I København har sportschef Jacob Neestrup også kun rosende ord til overs for Halsgaard. Han beskriver ham som en duelstærk midtstopper, der allerede har opnået betydelig spilletid med førsteholdet under træningssessioner. Neestrup betoner, at skiftet til AGF vil gavne både spilleren og det nye hold: “Hans evner vil passe perfekt ind i AGFs forsvarssetup, specielt i en tremandskonfiguration.”

Aksel Halsgaard har optrådt i 40 kampe for FCK’s U19-hold, hvor han har nettet tre gange.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-29T11:09:35Z dg43tfdfdgfd