28-åRIG ANGRIBER KLAR TIL AT ACCEPTERE UNITED-KONTRAKT - SKAL GIVE KONKURRENCE TIL RASMUS HøJLUND

Ivan Toney er angiveligt interesseret i at skifte til Manchester United, som har brug for en stjernespiller i angrebet.

Ifølge The Sun er Toney villig til at acceptere en kontrakt med en løn på 250.000 pund (cirka 2,2 millioner kroner) om ugen for at skifte til Old Trafford.

Læs også

Kan han udfylde de store sko? Målmaskine kan blive Mohamed Salahs erstatning

Storklub skal betale enormt beløb til Cristiano Ronaldo

Det britiske medie påstår, at den engelske landsholdsspiller dermed vil komme til at tjene mere end Manchester Uniteds anfører Bruno Fernandes, hvis han får tilbuddet.

Toney tjener i øjeblikket kun 36.000 pund (cirka 310.000 kroner) om ugen i Brentford, hvor hans kontrakt udløber sommeren 2025. Manchester United er kendt for at betale deres spillere godt og har allerede meget høje lønomkostninger.

Derfor er det ikke overraskende, at Toney kræver en stor kontrakt for at skifte til dem. The Sun hævder, at Arsenal og Chelsea har trukket deres interesse i Toney tilbage, efter at have fået kendskab til den krævede pris på 100 millioner pund.

Forud for denne sæson fik Manchester United en ny angriber, da de betalte 64 millioner pund (cirka 560 millioner kroner) for at købe danske Rasmus Højlund fra Atalanta.

Den 21-årige angriber fik en svær start i Premier League, men en periode med syv mål i seks kampe i starten af året gav fansene håb. Desværre for United har Højlund ikke scoret i de sidste fire ligakampe, som De Røde Djævle i øvrigt også har tabt.

Manchester United vil hente en ny angriber

Det er endnu usikkert, om De Røde Djævle vil forsøge at købe Brentford-stjernen Toney. Hvad der dog står klart, at de vil forsøge at hente en ny angriber til Old Trafford.

Brentford har ikke meget tid til at tjene penge på Toney, før han kan forlade klubben gratis, da hans kontrakt på G-Tech Community Stadium udløber i juni 2025.

Efter en skuffende sæson er den nye medejer, Sir Jim Ratcliffe, fast besluttet på at vende tingene på Old Trafford og bringe klubben tilbage til toppen af engelsk fodbold.

Læs også

Manchester United vil hente Bundesliga-stjerne som konkurrent til Rasmus Højlund

United mødes med storklub: Christian Eriksens fremtid afgøres i 'de kommende dage'

2024-04-19T10:39:42Z dg43tfdfdgfd