TEENAGER SæNKER ENGLAND OG SKRIVER HISTORIE På WEMBLEY

Brasilien snuppede lørdag aften en kneben sejr på 1-0 over England i en testkamp på Wembley i London.

Den 17-årige brasilianske angriber Endrick blev kampens enlige målscorer efter 80 minutter. Det var Endricks første scoring på det brasilianske fodboldlandshold.

Dermed sluttede en stime for England, der i de foregående 21 kampe ikke havde tabt på Wembley. Det skete senest, da Danmark vandt over England i oktober 2020 i Nations League.

Kampen fungerede som en EM-testkamp for England, der blandt andet skal møde Danmark ved sommerens slutrunde i Tyskland.

England var nødt til at foretage en udskiftning efter 20 minutter, da Manchester City-backen Kyle Walker udgik med en skade. Ind i stedet kom debutanten Ezri Konsa fra Aston Villa.

I første halvleg tilfaldt den største chance Brasilien. Efter et godt opspil hamrede Lucas Paqueta bolden på stolpen ti minutter før pausen.

Generelt stod de to hold godt til hinanden rent styrkemæssigt, og måske derfor blev det aldrig en kamp med sprudlende fodbold.

Men publikum gik ikke hjem fra Wembley uden en scoring. Brasilien scorede til 1-0 efter 80 minutter.

Real Madrid-angriberen Vinicius Junior modtog på kanten af offside en dybdebold, og han afsluttede på den engelske målmand Jordan Pickford.

Returen hoppede ud til Endrick, og den unge Palmeiras-spiller fik bugseret bolden ind over målstregen og endte som den store helt.

I en alder af 17 år og 246 dage blev Endrick den yngste målscorer i en landskamp for seniorspillere på Wembley nogensinde.

Endrick skifter til sommer til Real Madrid, når han er blevet 18 år.

England gav i øvrigt Kobbie Mainoo debut på landsholdet, da Manchester United-midtbanespilleren kom ind efter 75 minutter.