MESSI FORLæNGER SCORINGSSTIME MED DRøMMEMåL

Lionel Messi er ikke til at stoppe for tiden i den amerikanske MLS-liga. Natten til søndag dansk tid tegnede han sig for et drømmemål, da Inter Miami vandt 3-2 på udebane mod Sporting Kansas City.

Stillingen var 1-1 kort efter pausen, da den argentinske superstjerne tog chancen fra lidt mere end 20 meters afstand og hamrede bolden ind i fjerneste hjørne til 2-1.

Det var fjerde kamp i træk, at Messi scorede. Han er noteret for fem mål i de seneste fire kampe.

Tidligere i kampen havde Messi vist sin store klasse med en fremragende dybdeaflevering til Diego Gomez, der udnyttede den til at udligne til 1-1.

Sporting Kansas City fik udlignet til 2-2, men Inter Miami fik alligevel sejren med hjem, da Luis Suarez med 20 minutter tilbage fra fri position ved bageste stolpe gjorde det til 3-2.

Med sejren lægger Inter Miami sig i spidsen for Eastern Conference med 15 point for 9 kampe.